Επανεκκίνηση Κλάους μέσω... Πρίγιοβιτς!

Ο κοτσιδοφόρος φορ με τα τρία γκολ στο ... πρώτο του 90λεπτο στον ΠΑΟΚ, εκτός του ότι έχει γίνει "talk of the town" και περιμένει σύντομα την κλήση του στην εθνική Σερβίας (!) μπορεί να δείξει το δρόμο μέχρι και στον άσφαιρο Κλάους Αθανασιάδη. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί περιμέναμε στη ...γωνία τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς. Λίγο το στυλ του, αυτό μιας άλλης εποχής, λίγο η ομοιότητά του με τον Άντι Κάρολ και λίγο το βιογραφικό του που τον θέλει να αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα (10 σε μια 1οετία) είχαν οδηγήσει δημοσιογράφους και οπαδούς να ... οπλίσουν και να περιμένουν.

Πριν όμως, αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο κοτσιδοφόρος σέντερ φορ έγινε "talk of the town". Μπήκε αλλαγή και σε χρόνο ντετέ εκτέλεσε, στις διαδοχικές νίκες του “δικεφάλου”με Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη. Με δύσκολα σεντερφορίσια γκολ, εκτοξεύοντας την δημοτικότητα του. Σε βαθμό τέτοιο που προβλέπουμε - ειδικά σε αυτή την αποκριάτικη περίοδο που διανύουμε- να πωλούνται στην Τούμπα μέχρι και μάσκες του με σήμα κατατεθέν κοτσίδες, για να ντύνονται οι φίλαθλοι Πριγιοβιτς...

Ο 27χρονος (παρά 2 μηνών) ύψους 1,92 μ. στράικερ, μετράει 93 αγωνιστικά λεπτά, σε 4 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας να παρουσιάσει 3 γκολ και 1 ασίστ! Στατιστική για... Όσκαρ αν και το ρεκόρ το έχει ο Νταρμπισάιρ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, σε αυτό το εντυπωσιακό ξεκίνημά του στην Τούμπα σκοράρει με κάθε τρόπο. Πρώτα με εκτέλεση πέναλτι, μετά με κεφαλιά – δυναμίτη και στην Ξάνθη με σουτ στα όρια της περιοχής σημαδεύοντας...πλαϊνό διχτάκι!

Ο πολιτογραφημένος Ελβετός, με την υψηλή αυτοεκτίμηση και την απαραίτητη (ειδικά για επιθετικό) ρέντα, ήρθε κι έδεσε σε έναν ΠΑΟΚ που βάζει την μπάλα στην περιοχή περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο, ότι παίχτης από τον πάγκο μπαίνει για λίγα λεπτά σε ένα ματς και καταφέρνει με την εκτελεστική του δεινότητα στο μάξιμουμ να τη στέλνει στα δίχτυα μόλις στις πρώτες του επαφές.

Νομίζω πως ο Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς μπορεί να δείξει το... δρόμο μέχρι και στον άσφαιρο Κλάους! Γιατί για τους γνώστες και όχι τους όψιμους επικριτές του, ο Αθανασιάδης βρίσκεται απλά σε παρατεταμένο κακό φεγγάρι. Κάποια στιγμή αυτό θα περάσει και σε συνδυασμό με τον υψηλό ανταγωνισμό που πλέον θα έχει στην ομάδα λόγω του Πρίγιοβιτς αλλά και το δεδομένο επιθετικό μοτίβο του ΠΑΟΚ, ο Κλάους μπορεί να αποδειχθεί... αποκάλυψη. Τουλάχιστον για τον Βλάνταν Ίβιτς έτσι είναι, αλλιώς ο Σέρβος κόουτς δεν θα είχε την πρεμούρα - και δεν θα στενοχωριόταν για την αρνητική έκβαση - της έφεσης μείωσης της ποινής του.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ...

Όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσιζε να ... σπρώξει 1,9 εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να κάνει δικό του τον Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς, είχε ενημερωθεί κιόλας πως ο “δίμετρος” φορ βρισκόταν στον προθάλαμο της εθνικής Σερβίας (κάτι που αν συμβεί ασφαλώς θα δημιουργήσει υπεραξία και θα αυξήσει την χρηματιστηριακή του αξία)! Κάτι που δεν ήταν δύσκολο στους ανθρώπους του “δικεφάλου” αφού εκτός από τον Λούμπος Μίχελ και ο Ιβαν Σαββίδης διαθέτει πολύ δυνατές άκρες στην πιάτσα των Σέρβων agents.

Ο Πρίγιοβιτς μπορεί να είναι πολιτογραφημένος Ελβετός αλλά έχει διατηρήσει και το σέρβικο διαβατήριό του. Και παρότι αγωνίστηκε με τις εθνικές ομάδες U21 και U20 της Ελβετίας, προηγουμένως είχε καταγράψει 8 ματς με 3 γκολ στην U19 της Σερβίας.

Στο δια ταύτα ο άσος του ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Σερβίας και σύμφωνα με την μανατζερική πιάτσα δεν θα αργήσει να έρθει και η κλήση του από τον Μούσλιν (τουλάχιστον το θεωρεί σχεδόν βέβαιο η μανατζερική πιάτσα). Σε αυτή την περίπτωση βέβαια θα γίνει συμπαίκτης και με τον μέχρι πρότινος αρχηγό του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς! Με τον τελευταίο πλέον να είναι κάτοικος Αγγλίας ( Κρύσταλ Πάλας) ένα ...ταξίδι που ο Πρίγιοβιτς είχε κάνει το 2009 για λογαριασμό της Ντέρμπι Κάουντι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK