Έπεσε η ποινή μιας αγωνιστικής του ΠΑΟΚ για Λαζαρίδη

Με φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καλλονή, αφού δικαιώθηκε εν μέρει από την ΕΠΟ.

Έπεσε η ποινή μιας αγωνιστικής του ΠΑΟΚ για Λαζαρίδη

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ για το επεισόδιο με τη ρίψη αντικειμένου στον Νίκο Λαζαρίδη μετά από τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο και ακύρωσε την ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί πρωτόδικα.

Οι νομικοί του "δικεφάλου του βορρά" στηρίχθηκαν σε προηγούμενες αθωωτικές αποφάσης της Επιτροπής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, καθώς και στη μαρτυρία των γιατρών ακόμα και του Ατρομήτου, που υποστήριξαν ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν τραυματίστηκε.

 

Το πρόστιμο των 24.500 ευρώ διατηρήθηκε, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν προβληματίζονται γι' αυτό και ήδη έχουν αρχίσει να τυπώνουν εισιτήρια για τον αγώνα με την Καλλονή την Κυριακή.

Το απόγευμα (16:00) εκδικάζεται η υπόθεση των επεισοδίων του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, παιχνίδι το οποίο διεκόπη στο τέλος και αμαυρώθηκε από σοβαρά επεισόδια.

Η απόφαση

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 16/16-3-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθμ. 62/4-3-2016 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Επανακρίνει την υπόθεση. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή 24.500 ευρώ".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μία αγωνιστική στον ΠΑΟΚ, "βροχή" τα πρόστιμα

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα