Επέστρεψε με γκολάρα ο Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με ομάδα αποτελούμενη από παίκτες της Κ20 στο οποίο δεν έπαιξε ο Μπερμπάτοφ.

Επέστρεψε με γκολάρα ο Αθανασιάδης
INTIME SPORTS

Στο δίτερμα (στο οποίο Μαλεζάς και Σκόνδρας συμμετείχαν στην ομάδα της Κ20) αγωνίστηκαν για όλη τη διάρκειά του -περίπου 60 λεπτά- οι: Γλύκος , Τζαβέλλας , Κόστα , Βίτορ , Πόζογλου , Κοροβέσης , Χαρίσης , Γκολάσα , Πέλκας , Ζάιρο , Κλάους . Παρότι το τελικό σκορ δεν έχει σημασία (3-0), σημαδιακό είναι το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε ο Αθανασιάδης, το πρώτο έστω και ανεπίσημο της σεζόν, μετά από ένα δύσκολο διάστημα αποθεραπείας, που χειροκροτήθηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους.

Τα άλλα δυο γκολ πέτυχαν οι Πέλκας και Ζάιρο , ενώ ο Ίγκορ Τούντορ παρακολουθούσε και κατεύθυνε από το κέντρο του γηπέδου τις προσπάθειες της ομάδας του. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Αντόνις , ενώ ο Τσίμιροτ ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας. Ο Τούντορ παραχώρησε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 18:00.

News 24/7

24MEDIA NETWORK