Επιμένει για Πέλκα ο Λίνεν

Ο Δημήτρης Πέλκας παίζει ελάχιστα στον ΠΑΟΚ, ο Έβαλντ Λίνεν "καίγεται" για την απόκτηση μεσοεπιθετικού και πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν πως... πιέζει για να τον πάρει στην Ζανκτ Πάουλι.

Επιμένει για Πέλκα ο Λίνεν
pelkas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περίεργη σεζόν αυτή που διανύουμε για τον 23άχρονο άσο του ΠΑΟΚ. Από βασικός πέρσι με 49 εμφανίσεις, 9 γκολ και 7 ασίστ, έφτασε να είναι... παγκίτης με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ( 139 λεπτά) και συνολικά 9 εμφανίσεις, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Βλάνταν Ίβιτς την Τρίτη (3/1) τον χρησιμοποίησε για δεύτερη φορά στην Super League τους τελευταίους τρεις μήνες, με τον Πέλκα, ωστόσο, να... βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά και να χαρίζει το τρίποντο κόντρα στον Λεβαδειακό με κεφαλιά!

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ... ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΝΕΝ

Ο παίκτης ταξίδεψε τον Δεκέμβριο που μας πέρασε στην Γερμανία και είχε συζητήσεις, όπως είναι λογικό, με τον εκπρόσωπο του για το μέλλον του. Από τον ΠΑΟΚ, μόλις... έσκασαν τα δημοσιεύματα για την Ζανκτ Πάουλι, έσπευσαν να υποβαθμίσουν το θέμα ( ο Γιώργος Σαββίδης μάλιστα στο instagram του ξεκαθάρισε πως τον περιμένει πίσω), όμως αλήθεια είναι πως υπάρχει θέμα.

Το πρέσινγκ του Έβαλντ Λίνεν για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι ασφυκτικό, αφού η ομάδα του έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς τη φετινή περίοδο, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην τελευταία θέση της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία.

Και πάλι όμως η σεζόν δεν είναι χαμένη, καθώς η απόσταση από τη σωτηρία είναι μία μόλις νίκη. Η Ζανκτ Πάουλι έχει πάρει ήδη έναν επιθετικό από την Βέρντερ Βρέμης και έχει σκοπό να ενισχυθεί περαιτέρω με λύσεις πρώτης γραμμής.

Όλα αυτά με το συμβόλαιο του Πέλκα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 ( τελευταία ανανέωση το 2015), στο οποίο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει ρήτρα, παρότι πριν τρία χρόνια ακουγόταν πως έφτανε τα 5.000.000€.

News 24/7

24MEDIA NETWORK