Επιστρέφει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ

Από την κουβέντα που είχαν την Κυριακή οι Αγγελος Αναστασιάδης και Ιβάν Σαββίδης, προκύπτει πως υπάρχει συμφωνία των δύο ανδρών.

Επιστρέφει ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ

Το θέμα προπονητή όλα δείχνουν πως θα "τελειώσει" πολύ σύντομα για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ραντεβού με τον Αγγελο Αναστασιάδη την Κυριακή και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών. Μάλιστα αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Ο Αναστασιάδης αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το 2004, ανέλαβε τότε την Εθνική Κύπρου και έκατσε στον πάγκο αυτής ως το 2011.

Μετά την Εθνική Κύπρου δούλεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Πλατανιά και φαίνεται πως ήρθε η ώρα για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ. Μαζί με τον "Δικέφαλο" ο Αναστασιάδης κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας το 2003 στον τελικό της Τούμπας (1-0) κόντρα στον Αρη.

Και Γκαρσία

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συζήτηση των δύο ανδρών έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία για το τεχνικό τιμ, χωρίς ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες. Αν, δηλαδή, συζητήθηκε για βοηθός προπονητή ή για κάποιο άλλο πόστο στο τεχνικό επιτελείο.

Διαβάστε ακόμη:

Επαφές με Αναστασιάδη

News 24/7

24MEDIA NETWORK