Επιστροφές και τρέξιμο στον ΠΑΟΚ

Ο Γκολάσα γύρισε στη Θεσσαλονίκη μετά τη γέννηση της κόρης του και ο Παπαγιαννόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Επιστροφές και τρέξιμο στον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ και οι συνεργάτες του έτρεξαν και την Κυριακή (28/6) τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις δυναμικής τεχνικής, με στόχο τη σωστή μεταβίβαση και υποδοχή. Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξε τακτικό παιχνίδι σε μικρό χώρο με στόχο το πιεστικό πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας όταν η ομάδα την κέρδιζε. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ανοίγματα, όπου οι παίκτες έτρεξαν στο 70-80% για δυο εξάλεπτα.

Ο Εγιάλ Γκολάσα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την γέννηση της κόρης του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τον Παπαγιαννόπουλο που ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα.

Την Δευτέρα (29/6) και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα περάσουν σε γκρουπ αρχικά ιατρικές και στη συνέχεια εργομετρικές εξετάσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK