Επιστροφές και τρέξιμο στον ΠΑΟΚ

Ο Γκολάσα γύρισε στη Θεσσαλονίκη μετά τη γέννηση της κόρης του και ο Παπαγιαννόπουλος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Επιστροφές και τρέξιμο στον ΠΑΟΚ

Ο Ιγκόρ Τούντορ και οι συνεργάτες του έτρεξαν και την Κυριακή (28/6) τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις δυναμικής τεχνικής, με στόχο τη σωστή μεταβίβαση και υποδοχή. Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης υπήρξε τακτικό παιχνίδι σε μικρό χώρο με στόχο το πιεστικό πρέσινγκ και την κυκλοφορία της μπάλας όταν η ομάδα την κέρδιζε. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ανοίγματα, όπου οι παίκτες έτρεξαν στο 70-80% για δυο εξάλεπτα.

Ο Εγιάλ Γκολάσα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά την γέννηση της κόρης του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τον Παπαγιαννόπουλο που ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Μόνο ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης ακολουθεί πλέον ατομικό πρόγραμμα.

Την Δευτέρα (29/6) και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα περάσουν σε γκρουπ αρχικά ιατρικές και στη συνέχεια εργομετρικές εξετάσεις.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα