Επιτέλους νίκη και... γκολ μετά τις 3 Μαΐου

Χρειάστηκε να περάσουν λίγο περισσότερο από τέσσερις μήνες ώστε ο ΠΑΟΚ να γευτεί την χαρά της νίκης αλλά και να σκοράρει στην Τούμπα σε ματς πρωταθλήματος. Αυτά τα πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ.

Επιτέλους νίκη και... γκολ μετά τις 3 Μαΐου
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ πήρε μια σημαντική νίκη την Τετάρτη (23/9) απέναντι στην ΑΕΚ και κατέκτησε τρεις πολύτιμους βαθμούς, οι οποίοι ήταν... αναγκαίοι δεδομένου πως ο "Δικέφαλος" είχε "πετάξει" πέντε βαθμούς στα ματς με την Ξάνθη (ισοπαλία δίχως τέρματα) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (ήττα με 3-1). Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην "Ενωση" είχε όμως και μια άλλη... αξία.

Βλέπετε, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Τούμπα αλλά και σκόραρε σε μέσα σε αυτήν σε ματς του πρωταθλήματος μετά από λίγο περισσότερο από τέσσερις μήνες. Τελευταία φορά που ο "Δικέφαλος" είχε κερδίσει (και ως εκ τούτου είχε σκοράρει) στην έδρα του όσον αφορά τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας ήταν στις 03/05/15, όταν νίκησε τον Λεβαδειακό με 1-0.

Στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ έμεινε δίχως θετικό αποτέλεσμα αλλά και χωρίς γκολ για τέσσερα συνεχόμενα ματς μέσα στο "σπίτι" του... Στις 24/05/15 ήρθε ισόπαλος με 0-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ενώ στις 27/05/15 έχασε από τον Παναθηναικό με 0-1. Στις 03/06/15 ηττήθηκε με 0-1 από τον Ατρόμητο και στις 23/08/15 "ήρθε" η ισοπαλία (0-0) με την Ξάνθη. Αυτό το κακό σερί δίχως νίκη αλλά και χωρίς γκολ στην Τούμπα "έσπασε" στο παιχνίδι με την ΑΕΚ (νίκη με 2-1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK