"Επίθεση" Ουάρντα σε Στανόγεβιτς!

Λίγες ώρες μετά την... γκάφα να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ με ποστάρισμα στο facebook, το οποίο στη συνέχεια... εξαφάνισε, ο Αμρ Ουάρντα επιτέθηκε φραστικά κατά του προπονητή του, λέγοντας πως τον αγνοεί επίτηδες! Τι είπε για την πρόταση που έχει στα χέρια του και το Μουντιάλ.

"Επίθεση" Ουάρντα σε Στανόγεβιτς!
warda stanogevic

Η παρουσία του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού στον ΠΑΟΚ έχει περάσει από χίλια κύματα, αφού ο παίκτης έχει υποπέσει σε αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα ενώ του έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον πως δεν υπολογίζεται τη φετινή σεζόν.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ανεβάσει ένα ποστ το Σάββατο αποχαιρετώντας τους φίλους του "δικέφαλου", το οποίο όμως κατέβασε λίγη ώρα αργότερα, αφού η μεταγραφή του δεν είχε ολοκληρωθεί!

Αυτό ήταν μόνον η αρχή για τη σχέση Ουάρντα - ΠΑΟΚ, με τον 23χρονο άσο να επιτίθεται κατά του προπονητή του, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, χρεώνοντας του το γεγονός πως τέθηκε στο περιθώριο!

"Ο κόουτς με αγνοούσε επίτηδες από τότε που ήρθε αυτό το καλοκαίρι, παρά τις εμφανίσεις μου πέρυσι και την καλή μου παρουσία. Ξαφνικά, αποφάσισε να μην βασίζεται σε μένα" είπε ο Ουάρντα στο "youm7.com" και συνέχισε:

"Έχω δεχθεί προτάσεις από διάφορους συλλόγους στην Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητά 6.000.000 ευρώ για μένα, έτσι οι διαπραγματεύσεις με αυτές τις ομάδες απέτυχαν. Μετά ήρθε η πρόταση για δανεισμό έως το τέλος της περιόδου στην ομάδα της Σοαυδικής Αραβίας".

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί έκανε δεκτή την πρόταση της Al-Fateh: "Το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία χρόνια, ήθελα να παίζω για να διατηρήσω τη θέση μου στην εθνική Αιγύπτου ενόψει Μουντιάλ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK