Επίθεση Ψωμιάδη στον Σαββίδη: "Ανόητα αυτά που είπε"

Ανόητα χαρακτήρισε τα λεγόμενα του Ιβάν Σαββίδη περί καταστροφής του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Επίθεση Ψωμιάδη στον Σαββίδη: "Ανόητα αυτά που είπε"

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο στον "Metropolis".

Ιδού όσα δήλωσε

"Ήταν ανόητο αυτό που ειπώθηκε, μεγαλύτερη ανοησία δεν υπήρχε. Πριν από 10 μέρες είχε πει ότι θέλει να αλλάξει τους Έλληνες. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Πως τα περνάτε έτσι; Αν θέλεις να χτυπήσεις το κατεστημένο, χτύπησέ το διαφορετικά.

Θέλουμε ανθρώπους με την ίδια γλώσσα. Με τον αφελληνισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου… Έχω εκνευριστεί, μας έφερε όλους τους ξένους παράγοντες. Δεν υπάρχουν Έλληνες παράγοντες; Εγώ τον θέλω. Πρέπει να βάλει στελέχη. Πρέπει να κάνει διοικητικό συμβούλιο από ΠΑΟΚτσήδες, όχι με ξένους. Ξοδεύει τα χρήματά του τσάμπα! Τσάμπα! Ξοδεύεις, έχεις ξεχρεώσει την ομάδα, αλλά η ομάδα είναι πάλι χρεωμένη, είναι χρεωμένη σ΄ αυτόν. Όποιος θέλει να πάρει τον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να τον πληρώσει".

Συνεχίζοντας είπε: "Εγώ είμαι πιο επιθετικός γιατί κουράστηκα. Θέλω έναν επενδυτή σαν κι αυτόν. Φαίνεται καλός έμπορος. Αλλά να μην ασχολείται με τίποτα άλλο. Δεν μπορεί να μου λέει θα πάω στη Σαχτάρ να πάρω το δεκάρι. Ασε να ασχοληθούν άλλοι μ΄ αυτό".

Τέλος, για το αν έχει πει τις απόψεις του στον Σαββίδη, απάντησε: "Δε θέλει τέτοιες φωνές, θέλει να του λένε “yes man”. Χωρίς επίκριση, όμως, δεν υπάρχει διάκριση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σαββίδης: "Ονειρεύομαι τη διάλυση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK