Επιθυμία του Αρνεσεν ο Τοϊβόνεν

Το πρέσινγκ του Δανού αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στον 29χρονο Σουηδό επιθετικό της Ρεν.

Επιθυμία του Αρνεσεν ο Τοϊβόνεν

Ο Φρανκ Αρνεσεν έχει βάλει ψηλά τον πήχη στο μεταγραφικό παζάρι. Γι' αυτό και ο Δανός αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου πιέζει τον 29χρονο διεθνή Σουηδό επιθετικό, Όλα Τοϊβόνεν. Ο Αρνεσεν προσπαθεί να πείσει τον Τοϊβόνεν να δει θετικά την προοπτική του ΠΑΟΚ, γιατί έχει καταλάβει ότι ο παίκτης είναι λίγο αρνητικός να έρθει στην χώρα μας, κυρίως, γιατί γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ και της Σάντερλαντ προς το πρόσωπό του. Μάλιστα, στην Σάντερλαντ είναι προπονητής ο Αντβοκαατ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Αϊντχόβεν.

Ο Σουηδός άσος έχει ειδοποιηθεί από την Ρεν ότι δεν υπολογίζεται και ο Αρνεσεν, που τον θεωρεί εξαιρετική περίπτωση, καταβάλλει προσπάθειες για να τον φέρει στην Τούμπα με την μορφή δανεισμού. Θεωρεί ότι θα δώσει στον Τούντορ σημαντικές λύσεις γιατί μπορεί να παίξει και πίσω από τους επιθετικούς.

"Σύμμαχος" του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι και η Ρεν , η οποία θέλει να ξεφορτωθεί το "βαρύ" συμβόλαιό του. Ο Αρνεσεν, τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι την περίπτωση Τοϊβόνεν δεν την είχε εγκαταλείψει ποτέ σε αντίθεση με αυτή του Φινσμπόγκασον που έκανε την επαφή με τον πρόεδρο της Σοσιεδάδ και μόλις κατάλαβε τα υπέρογκα οικονομικά δεδομένα την άφησε χωρίς δεύτερη σκέψη στην άκρη.

Συμφωνία για Λούκας με ποσοστό μεταπώλησης

Ο Λούκας διανύει, όπως όλα δείχνουν, τις τελευταίες μέρες του στην Θεσσαλονίκη. Στην ιστοσελίδα "Lavozdegalicia", εξάλλου, αναφέρθηκε ότι ο Ισπανός μέσα από συζητήσεις που έγιναν κλήθηκε να βοηθήσει στα ματς των προκριματικών του Europa League, λόγω και των ελλείψεων που έχει ο ΠΑΟΚ στην επίθεση, παίρνοντας, παράλληλα, διαβεβαιώσεις ότι στη συνέχεια θα κορυφωθούν οι επαφές για την παραχώρησή του στην Λα Κορούνια.

Μάλιστα, στην Ισπανία κάνουν λόγο για αναχώρηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, μετά το πρώτο παιχνίδι με την Σπαρτάκ Τρνάβα την προσεχή Πέμπτη. Οσον αφορά τις διαπραγματεύσεις είναι γνωστό ότι η Λα Κορούνια μπορεί να δώσει το πολύ 2 εκ. ευρώ, ποσό μικρό για την αξία του παίκτη. Γι' αυτό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στη συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ντέπορ να μπει ποσοστό μεταπώλησης. Κάτι που σημαίνει ότι εάν ο Λούκας κάνει καλή χρονιά στην Λα Κορούνια και στη συνέχεια πουληθεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, ο ΠΑΟΚ θα βγει ωφελημένος οικονομικά και θα καλύψει, ουσιαστικά, αυτή την "χασούρα".

Ο Σαββίδης αντιλαμβάνεται την αγωνία του κόσμου και επιθυμεί να βρεθεί σύντομα ένας ποιοτικός αντικαταστάτης του Ισπανού. Σε αυτό πλαίσιο, λοιπόν, ο Αρνεσεν έχει βολιδοσκοπήσει τον Μπρουμά, τον 21χρονο ακραίο της Γαλατά, ο οποίος τελευταία είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Σοσιεδάδ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK