Επιχείρηση "Εργοτέλης" στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να αφήσουν πίσω το "στραβοπάτημα" με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να επικεντρωθούν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη.

Επιχείρηση "Εργοτέλης" στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Δύο επιπλέον λύσεις θα έχει ο Άγγελος Αναστασιάδης στον εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη την Κυριακή (2/11) για το πρωτάθλημα, σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης (29/10) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο.

Ο Ρόμπερτ Μακ και ο Φακούντο Περέιρα προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (30/10) και υπολογίζονται από τον Έλληνα τεχνικό για το παιχνίδι του Παγκρήτιου.

Επίσης, ο Γιάννης Σκόνδρας πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο μετά τον τραυματισμό του κάνοντας ελαφρύ τρέξιμο. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα με τα Γιάννινα έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και οι Μάρτενς, Τζανδάρης που αγωνίστηκαν από 45 λεπτά ακολούθησαν ειδικό, πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε φυσική κατάσταση κι εκρηκτικότητα με σπριντ και άλματα, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο. Την Παρασκευή (31/10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK