Έρχεται καθυστερημένα, αλλά με εξελίξεις ο Άρνεσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν έφτασε την Τρίτη (9/6), όμως η καθυστέρηση της άφιξής του σχετίζεται με θέματα του ΠΑΟΚ. Τι συνέβη με την αποχώρηση Ιτάνζ.

Έρχεται καθυστερημένα, αλλά με εξελίξεις ο Άρνεσεν
INTIME SPORTS

Η συμφωνία με τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είναι το "φλέγον" ζήτημα των ημερών στον ΠΑΟΚ και όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, το θέμα θα κλείσει άμεσα στα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα, η προγραμματισμένη άφιξη του Φρανκ Άρνεσεν στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε λόγω ανοιχτών υποθέσεων του Δικεφάλου που εκκρεμούν, με το θέμα του προπονητή να βρίσκεται σε προτεραιότητα όπως προαναφέρθηκε. Ο Δανός πιθανολογείται πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (11/6) και αυτό σε περίπτωση που χρειαστεί, γεγονός που ίσως προμηνύει εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις.

Επιπλέον, στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο" διαφωνούν με το κλίμα απαξίωσης των περισσότερων παικτών που επικρατεί, καθώς όπως τονίζουν: "Δεν μπορεί να προδικαστεί κάτι τέτοιο αφενός, αλλά ακόμη κι αν γίνει δεν είναι απαραίτητο ότι οι αποχωρήσεις ή οι συζητήσεις για αποχωρήσεις θα ξεκινήσουν πριν τις αφίξεις". Εξάλλου, η φιλοσοφία του Άρνεσεν είναι οι παίκτες να παίρνουν υπεραξία και όχι να μειώνεται η αξία τους.

Διευκρινήσεις για την αποχώρηση Ιτάνζ

Όσον αφορά την αποχώρηση του Σαρλ Ιτάνζ, από πλευράς ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως δεν βρέθηκε σημείο προσέγγισης στην πρώτη επαφή που έγινε προ μηνών με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα και δεν μπήκαν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει. Παρόλα αυτά, η φετινή θετική του παρουσία εκτιμάται και οι ιθύνοντες του συλλόγου του εύχονται καλή επιτυχία στην καριέρα του.

Σχετικά με την υπόθεση του Λούκας, πάγια θέση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ παραμένει πως τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον όλων των παικτών θα τις πάρει Άρνεσεν σε συνεργασία με τον νέο προπονητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK