Έρχεται ο Σαββίδης και φέρνει εξελίξεις

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμηθεί στο προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά, ενώ θα προωθήσει κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ελλάδα διάφορα επιχειρηματικά ζητήματα. Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Έρχεται ο Σαββίδης και φέρνει εξελίξεις
INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης, όντας ιδιοκτήτης επιχειρήσεων και στην χώρα μας, έχει κάθε λόγο να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα σε πολιτικό επίπεδο στην χώρα μας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να "οσμιστεί" και από κοντά την κατάσταση, από τις 15 ή 16 Ιουλίου που θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα δώσει το παρών στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ", που θα πραγματοποιηθεί και φέτος από το 17ο "Συναπάντημα" της Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων, της τρίτης και τέταρτης προσφυγικής γενιάς των Ποντίων, στους χώρους του Ιερού Προσκυνήματος, της Παναγίας Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, από 16 έως 19 Ιουλίου. Ο Ιβάν Σαββίδης, μάλιστα, θα τιμηθεί από την οργανωτική επιτροπή του 17ου "Συναπαντήματος".

Γι αυτό έρχεται

Η παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ελλάδα αναμένεται, άλλωστε, να προωθήσει και διάφορα επιχειρηματικά του ζητήματα, που "περιμένουν" αποφάσεις για να παρουσιάσουν εξέλιξη, ενώ όσο θα βρίσκεται στην χώρα μας θα συζητήσει και με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για διάφορα θέματα και, φυσικά, και για μεταγραφές.

Μέχρι τότε, εξάλλου, ο Ιγκόρ Τούντορ και ο Φρανκ Αρνεσεν θα έχουν σχηματίσει πιο σφαιρική άποψη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και, άρα, θα μπορούν να κάνουν κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη για το έμψυχο υλικό της ομάδας σε καλύτερες βάσεις απ’ ότι πριν από περίπου ένα μήνα.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο, είναι πολύ πιθανό, να αναλύσουν με τον Αρνεσεν τα δεδομένα και να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τους παίκτες που ο Δανός έχει συμφωνήσει, αλλά περιμένει να αρθεί η κατάσταση αβεβαιότητας που επικρατεί στην Ελλάδα, για να τους ανακοινώσει.

Διαβάστε ακόμη:

Χάνει την Λοκομοτίβα ο Γλύκος

Ο Όλσεν για τον Μπεργκ, τον Τούντορ και την γκάφα του

Το ΠΑΟΚ-Ντνίπρο... αλλιώς

News 24/7

24MEDIA NETWORK