Έρχονται και οι υπογραφές με Αθανασιάδη

Ο διεθνής επιθετικός είχε νέα επαφή, αυτήν τη φορά με τη Μαρία Γκοντσάρεβα και είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.

Έρχονται και οι υπογραφές με Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Η επιθυμία του Στέφανου Αθανασιάδη να μείνει στον ΠΑΟΚ είναι γνωστή. Την έχει εκφράσει πολλές φορές με δηλώσεις, αλλά και με τις πράξεις του. Το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί η "χρυσή τομή" ώστε ο Κλάους να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο".

Τα είπε με Γκοντσάρεβα

Ο Αθανασιάδης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, συναντήθηκε την Πέμπτη (31/7) με την στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη και υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα και συζήτησε τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου, αλλά και τις αποδοχές του Κλάους δεν διέρρευσαν.

Υπογράφει και ανακοινώνεται

Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο τρόπος που ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του θα ανακοινώσουν αυτήν την πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού ο Αθανασιάδης είναι "παιδί" του ΠΑΟΚ και η παραμονή του στην ομάδα είναι κάτι που στις τάξεις του κόσμου του "Δικέφαλο" έμοιαζε απαραίτητο.

Διαβάστε ακόμη

Απέχει από τις προπονήσεις ο χολωμένος Γκαρσία

News 24/7

24MEDIA NETWORK