Έτοιμος για νέες "βόμβες" ο Σαββίδης

Έτοιμος να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ ακόμα περισσότερο είναι ο Ιβάν Σαββίδης, κάτι που έγινε γνωστό η ίδια η ΠΑΕ με επίσημη ανακοίνωση της!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σε μια ανακοίνωση που δεν την συνηθίζει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αλλά και... "βόμβες" οικονομικού περιεχομένου:

"Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θα συγκαλέσει άμεσα την Γενική Συνέλευση των μετόχων για να ανακοινώσει τις αποφάσεις του για την επόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση της ομάδας και ενδυνάμωσης του Συλλόγου", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, που δεν έχει ημερομηνία της έκτακτης ΓΣ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, να καλύψει μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου το όποιο άνοιγμα έχει προκύψει, ενώ η ατάκα περί "ενδυνάμωσης του συλλόγου" είναι αυτή που βάζει στο τραπέζι σκέψεις για ανακοινώσεις που ίσως να αφορούν την επόμενη μέρα της Τούμπας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK