Έτσι έζησαν την "ανατροπή" στον ΠΑΟΚ!

Το Contra.gr κατέγραψε τις αντιδράσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που άρχισε να... μυρίζει ότι η Επιτροπή Εφέσεων θα έβγαζε απόφαση ελάχιστες ώρες πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διαβάστε πώς λειτούργησαν οι διοικούντες και πώς ο κόσμος που... έριξε το επίσημο σάιτ της ομάδας για ένα εισιτήριο!

Έτσι έζησαν την "ανατροπή" στον ΠΑΟΚ!

Η 10η Μαρτίου θα περάσει στην ιστορία όχι μόνο για όλα όσα συνέβησαν μέχρι την γνωστοποίηση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο με τον οποίο τα έζησαν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Τα όσα συνέβησαν στο "ασπρόμαυρο στρατόπεδο", και η ανά λεπτό αντιδράσεις όπως αυτές καταγράφηκαν κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας μπαίνουν στο μικροσκόπιο του Contra.gr.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ "ΑΡΧΗΓΕΙΟ"

Πλην του αγωνιστικού τμήματος, στο "Μακεδονία Παλάς" βρισκόνταν και οι διοικούντες του "Δικεφάλου του Βορρά" που περίμεναν την απόφαση. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Εφέσεων άρχισε στις 12:00 το μεσημέρι και λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η απόφαση θα γνωστοποιηθεί είτε μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου είτε το πρωί της Κυριακής.

Κάποιοι εξέλαβαν τη διάρκεια της σύσκεψης ως ένα στοιχείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς έδειχνε πως τα μέλη της Επιτροπής εξέτασαν διεξοδικά όλα τα στοιχεία που προσκόμισαν οι δυο πλευρές.

Λίγα λεπτά πριν από τη μια τα ξημερώματα, ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως έλαβε την απόφαση και το σκεπτικό αυτής. Άπαντες κοινοποιήθηκαν, με την πρώτη επίσημη αντίδραση του «Δικεφάλου του Βορρά» να μην είναι αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι.

Στη 1:04 η ΕΠΟ ανάρτησε την απόφαση της επιτροπής εφέσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ".

Στη 1:06 μετά τα μεσάνυχτα ήρθα η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ: "Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο".

Στη 1:28 όποιος έμπαινε στην ηλεκτρονική σελίδα προπώλησης εισιτηρίων έβλεπε πως υπάρχει αναμονή 15 λεπτών, κάτι που μαρτυρούσε πως η Τούμπα είχε ανοίξει τις θύρες της και ο κόσμος των ασπρόμαυρων αγόραζε εισιτήρια. Η... δίψα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ήταν τέτοια που τους έκανε να μπουν μαζικά στην ιστοσελίδα, από την οποία όμως δεν δόθηκαν εισιτήρια.

Στη 1:36 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 25η αγωνιστική της Super League Σουρωτή που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Μαρτίου θα ξεκινούσε στις 8:30 το πρωί της ίδιας ημέρας. Οι ασπρόμαυροι είχαν προνοήσει να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μπορέσουν να διαθέσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση

Ολα αυτά με τις αποστολές του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να βρίσκονται η κάθε μια στο ξενοδοχείο της και να έχουν ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές των ασπρόμαυρων πληροφορήθηκαν άμεσα τις εξελίξεις. Βλέπετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης... προδίδουν εκείνους που είναι online, καθώς μέσω αυτών έγιναν πολλές συζητήσεις μέχρι την έκδοση της απόφασης και ακόμα περισσότερες μετά από αυτή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK