Έτσι χάθηκε ο Ντέβιτς, τι γίνεται με Ρικάρντο Κόστα

Ο λόγος που χάθηκε ο Ντέβιτς και η εντολή του Σαββίδη να "τρέξει" η περίπτωση άλλου επιθετικού.

Έτσι χάθηκε ο Ντέβιτς, τι γίνεται με Ρικάρντο Κόστα
INTIME SPORTS

Δύο χρόνια προσπαθούσε να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Μάρκο Ντέβιτς, αυτές τις μέρες έφτασε πολύ κοντά στο να επιτύχει τη μεταγραφή του, αλλά ο διεθνής Ουκρανός επιθετικός προτίμησε τελικά τα... πετροδολάρια του Κατάρ, υπογράφοντας στην Αλ Ραγιάν, στην οποία τον δάνεισε για έξι μήνες η Ρούμπιν Καζάν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίνουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συμφωνία με τον ίδιο τον παίκτη θα μπορούσε να επιτευχθεί, αν και υπήρχε κάποια διαφορά μεταξύ της προσφοράς που του έκαναν και τις απαιτήσεις που εκείνος προέβαλε, στάθηκε, όμως, αδύνατο να κλείσουν συμφωνία με την ομάδα του, η οποία γι’ αυτόν τον δανεισμό θα εισπράξει περίπου 300.000 ευρώ περισσότερα από όσα θεωρούσε λογικό να προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι το θέμα του Ντέβιτς χειρίστηκε ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος επιχείρησε να αξιοποιήσει τις φιλικές σχέσεις που διατηρεί με τους επικεφαλής της Ρούμπιν, ωστόσο δεν θέλησε να παρασυρθεί σε έναν πλειστηριασμό ο οποίος θα οδηγούσε σε μια παράλογη δαπάνη. Ηδη, έδωσε εντολή στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ζήση Βρύζα, να "τρέξει" την περίπτωση άλλου ξένου επιθετικού παίκτη από τους πολλούς που έχουν προταθεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες εβδομάδες.

Τι γίνεται με Ρικάρντο Κόστα

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του και εκτιμά πως ελέγχει απόλυτα την υπόθεση με έναν όρο μόνο. Αυτός είναι να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαλίγια που έχει προπονητή τον Σάμι Τραμπελσί, γνωστός από το πέρασμά του από το ευρωπαϊκό στερέωμα στο παρελθόν. Ο τελευταίος, λίγες μέρες πριν, όταν είχε προκύψει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Κόστα, είχε πει στον πρόεδρο της ομάδας πως δεν πρέπει να φύγει ο Πορτογάλος γιατί τον θεωρεί άκρως απαραίτητο. Ενδεχομένως και τώρα να έχει κάποιους ενδοιασμούς. Πάντως, στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τον παίκτη να υλοποιήσει την υπόσχεση του. Να μείνει ελεύθερος, δηλαδή, από την ομάδα του Κατάρ και στη συνέχεια να μεταβεί στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές και τις υπογραφές.

Διαβάστε ακόμη:

Στην Αλ Ραγιάν ο Ντέβιτς

Πάει για Μάρκο Ντέβιτς ο ΠΑΟΚ

Το προφίλ του Ρικάρντο Κόστα

VIDEO analysis by Contra.gr: Έτσι παίζουν οι Νομπόα και Ντέβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK