Έβαλε... κανόνες ο Γεωργιάδης

Εν όψει των πλέι οφ ο Γιώργος Γεωργιάδης ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του ορίζοντας έναν κανονισμό λειτουργίας αποδυτηρίων και ομαδικής λειτουργίας.

Έβαλε... κανόνες ο Γεωργιάδης

Τους... κανόνες του έβαλε ο Γιώργος Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ και έτσι ορίστηκε κανονισμός λειτουργίας αποδυτηρίων και ομαδικής λειτουργίας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να τηρούν διάφορες λεπτομέρειες, όπως η ώρα άφιξης στην προπόνηση και η ομοιομορφία στις αποστολές ενώ θα υπάρχουν πρόστιμα για χρήση κινητών σε αποδυτήρια αλλά και κατά την διάρκεια θεραπειών. Με λίγα λόγια, πριν τα πλέι οφ υπάρχουν κάποιοι "ειδικοί" κανονισμοί για τους παίκτες οι οποίοι θα τιμωρούνται με υψηλά πρόστιμα αν δεν είναι συνεπείς.

Ο Γεωργιάδης θέλει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του στα... πάντα ενώ σε ό,τι αφορά την απόφασή του να "κοπούν" από το ρόστερ οι Τζανδάρης, Κατσικάς και Σπυρόπουλος, αυτό έγινε γιατί ο Έλληνας τεχνικός εν όψει των πλέι οφ θέλει να δουλεύει μόνο με όσους παίκτες υπολογίζει και θέλει να μικρύνει το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που δουλεύει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK