Εβδομάδα εξελίξεων με Κλάους και Σηφάκη

Αρκετά θέματα αναμένεται να "κλείσουν" για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις επόμενες ημέρες.

Εβδομάδα εξελίξεων με Κλάους και Σηφάκη

Χωρις καμία αμφιβολία στο μυαλό όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι με την Ζίμπρου την Πέμπτη (21/8,21.05) για τα πλέι οφ του Europa League. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα ακόμα, ορισμένα εκ των οποίων αναμένεται να "κλείσουν" στην εβδομάδα που ξεκίνησε.

Εν αρχή ην ο Κλάους

Δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα ο Στέφανος Αθανασιάδης να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων και θα του αποφέρει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η μεταγραφή του Μιχάλη Σηφάκη στον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας πορτιέρο δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να φορέσει τη φανέλα του "Δικέφαλου". Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, για να συμβεί αυτό είναι ο Σαρλ Ιτάνζ να αποτελέσει παρελθόν από το ""ασπρόμαυρο" ρόστερ.

Ο Καμερουνέζος συζητά με τρεις τουρκικές ομάδες και σύντομα θα έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στην γειτονική χώρα, τότε θα μπορέσει να "κλείσει" και τυπικά το θέμα του Σηφάκη.

Έχει και συνέχεια...

Τέλος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και περαιτέρω μεταγραφικές εξελίξεις σε θέσεις που ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση, όπως αυτή του στόπερ και του αριστερού εξτρέμ. Οι άνθρωποι του "Δικέφαλου", έχοντας πάντα ως προτεραιότητά τους τον αγώνα με την Ζίμπρου, "δουλεύουν" και στον μεταγραφικό τομέα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης φέτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK