Ευχαρίστησε την Έλτσε και πάει Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ευχαρίστησε την Έλτσε μέσω του λογαριασμού του στο instagram και τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές με τον ΠΑΟΚ.

Ευχαρίστησε την Έλτσε και πάει Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έμεινε ελεύθερος από την Έλτσε το Σάββατο (1/8) και την Δευτέρα (3/8) ή την Τρίτη (4/8) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον "Δικέφαλο" και να ανακοινωθεί από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Ωστόσο, πριν συμβεί αυτό, ο Ροντρίγκες ευχαρίστησε την πρώην ομάδα του με ανάρτηση στα social media.

Αναλυτικά έγραψε: "Όπως ξέρετε, από σήμερα δεν είμαι μέλος της Έλτσε και επίσημα. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη που μου δείξατε από την άφιξη μου στο κλαμπ, πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον σύλλογο της Έλτσε που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Primera Division.

Ορισμένες πληροφορίες και δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν για μένα είναι ψευδείς. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι τόσο για μένα όσο και για την Έλτσε. Αυτό με οδήγησε στο να λάβω αποφάσεις για το καλό της οικογένειάς μου. Λυπάμαι που οι δρόμοι μας χωρίζουν έτσι, αλλά επιθυμώ να δω την Έλτσε στην πρώτη κατηγορία ξανά, το συντομότερο δυνατόν. Με αυτήν την υπέροχη στήριξη, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Με εκτίμηση,

Γκάρι Ροντρίγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK