Φακούντο: "Θα δίνω πάντα το 100%"

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντίνος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον "Δικέφαλο" την Τετάρτη (23/7) το μεσημέρι και λίγες ώρες αργότερα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ.

Φακούντο: "Θα δίνω πάντα το 100%"

Αναλυτικά όσα είπε ο Φακούντο Περέιρα:

Για το πως νιώθει που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ μετά από όσα προβλήματα δημιουργήθηκαν: "Είναι μία ομάδα ο ΠΑΟΚ που κάθε μέρα δουλεύει σοβαρά, διοικείται από πολύ καλούς ανθρώπους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ με έκαναν να νιώσω ένα με την ομάδα"

Για το πως περιμένει να είναι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ποιες διαφορές θεωρεί ότι υπάρχουν με το αργεντίνικο: "Θα μπορέσω να μιλήσω όταν θα κάνω κάποιες ακόμα προπονήσεις με την ομάδα και ειδικά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Με θυσίες και σκληρή δουλειά μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει μεγάλα πράγματα."

Για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού: "Όχι όχι δεν με απασχολεί. Είμαι συγκεντρωμένος στην δουλειά μου και πιστεύω πως με προσπάθεια και σκληρή δουλειά θα προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα"

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο: "Οτι θέλω να δίνω το 100% σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα για να μπορέσω να δώσω στον κόσμο όσο περισσότερη χαρά γίνεται. Μακάρι να μπορέσω να αφήσω μία όμορφη ανάμνηση με τα παιχνίδια που θα κάνω εδώ".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους νέους του συμπαίκτες: "Πως είναι καλοί παίκτες. Πως είναι συγκεντρωμένοι στην δουλειά της ομάδας. Είναι καλά παιδιά καθώς με κάνουν να νιώθω πολύ καλά αυτές τις 3-4 μέρες που είμαι εδώ".

Για την θέση που προτιμά να αγωνίζεται: "Μου αρέσει να παίζω μπροστά στην επίθεση. Εκεί νιώθω πιο άνετα και ελεύθερα να αγωνίζομαι".

Για το εάν έχει μιλήσει με κάποιους συμπατριώτες του για τηγ Ελλάδα και τονν ΠΑΟΚ: "Ναι μίλησα με κάποιους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα, πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό κλαμπ, ότι θα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου και πως θα είμαι καλά εδώ. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας καθώς και σε όλα αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα για μένα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK