"Φευγάτος" ο Μακ

"Βαλίτσες" για Euro και ίσως για... πάντα ετοιμάζει ο Ρόμπερτ Μακ.

"Φευγάτος" ο Μακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ πιθανόν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Τούμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην καριέρα του, βάσει των δηλώσεων που πραγματοποίησε μετά από το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο για τα πλέι οφ της Super League.

Η αναμέτρηση είναι σίγουρα η τελευταία για φέτος εντός έδρας, αφού όπως επιβεβαίωσε η ομοσπονδία της Σλοβακίας, λόγω της προετοιμασίας για το Euro 2016, δεν του δίνει άδεια για να παραμείνει μέχρι τις 31 Μαΐου στην Ελλάδα.

"Ήταν το τελευταίο μου ματς στην Τούμπα για φέτος. Δεν μου δίνουν άδεια από την Εθνική ομάδα για να παίξω στην τελευταία αγωνιστική των playoffs. Μετά την Κυριακή θα πρέπει να ενσωματωθώ στην Εθνική".

Εν συνεχεία, όμως, άρχισε να μιλάει για το ενδεχόμενο μεταγραφής το καλοκαίρι: "Εχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θα πάω στο Euro τώρα και μετά θα συζητήσω όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον μου. Ίσως έρθει κάποια πρόταση, μπορεί να γίνει έκπληξη και να έρθει ακόμη και πριν το Euro".

Ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει από Ιταλία και Γερμανία, ενώ ο "δικέφαλος του βορρά" δεν είναι αρνητικός στην πώληση του 25χρονου επιθετικού, ακρεί να βάλει στα ταμεία του τα χρήματα που θα ζητήσει και τα οποία ανέρχονται σε ποσό άνω των 3.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK