Φιλική τριάρα για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Πιρίν στην άδεια Τούμπα και έστειλε θετικά μηνύματα ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Φιλική τριάρα για ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τη βουλγαρική Πιρίν σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα και επικράτησε με το εμφατικό 3-0, παρουσιαζοντας θετικό πρόσωπο ενόψει της έναρξης των πλέι οφ. Ο "Δικέφαλος" άνοιξε το σκορ στο 17ό λεπτό με τον Ρόιμπερτ Μακ, ύστερα από γύρισμα του Γκόικο Τσίμιροτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζάιρο πέρασε καταπληκτική κάθετη στον Στέφανο Αθανασιάδη που δεν δυσκολεύτηκε να περάσει τα μπάλα κάτω από τα πόδια του Κοστόφ και να κάνει το 2-0. Στο 42΄ ο Γιώργος Τζαβέλλας εκμεταλλεύτηκε νέα ασίστ του Τσίμιροτ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι Θεσσαλονικείς χαμήλωσαν τις... μηχανές, ενώ οι αρκετές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται το υπέρ του προβάδισμα και να φθάνει στη νίκη.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Βελλίδης, Σάμπο, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας (60΄ Κάτσε), Σκόνδρας, Άντονις, Χαρίσης, Γκολάσα, Μακ (60΄ Κοροβέσης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (74΄ Κούστα)

Η Πιρίν άρχισε τους παιχνίδι με τους: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκίζοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ντιάκοφ, Γκένοφ, Νικόλοφ, Μαρκίνιος, Μπεργκόνσι, Βιγιάκι, Μίνερ (τερματοφύλακας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK