Φόρτσαρε ο Νομπόα

Σε κανονικού ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε την Τετάρτη (15/4) ο Κριστιάν Νομπόα.

Φόρτσαρε ο Νομπόα
INTIME SPORTS

O Κριστιάν Νομπόα έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη (14/4), μέρα κατά την οποία επέστρεψε από το Εκουαδόρ και την Τετάρτη (15/4) επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που την σημερινή μέρα δούλεψε σε θέματα τακτικής εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα, είχε ουσιαστικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος μετά την επέμβαση που έκανε στο δεξί του πόδι, έχει ξεκινήσει ποδήλατο.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολουθεί μια πιο επιφυλακτική προσέγγιση στις προσωπικές μονομαχίες διότι το χέρι του δεν είναι ακόμα στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τον τραυματισμό του.

Μικροατύχημα για Νομπόα μετά την προπόνηση

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τράκαρε μετά το τέλος της προπόνησης στην επιστροφή από την Ν. Μεσημβρία αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του. Μετέφερε στους ανθρώπους του "Δικεφάλου" πως είναι καλά στην υγεία του και στη παρούσα φάση απλώς πρέπει να ρυθμιστούν κάποια πράγματα με τις ασφάλειες. Δεν χρειάστηκε πάντως να πάει σε γιατρό.

Να σημειωθεί πως και ο άλλος οδηγός είναι καλά, η πλευρά του τελευταίου τα βρήκε με τον Νομπόα και όσον αφορά τις ασφάλειες και το τρακάρισμα έγινε μετά την έξοδο για Νεάπολη. Στο σημείο που υπήρξε το μικροατύχημα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, βρέθηκε από πλευράς "Δικεφάλου" ο Ιωσηφίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK