Φωτάκης: "Δεν απέρριψα πρόταση ανανέωσης"

"Δεν απέρριψα πρόταση του ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο" ξεκαθάρισε ο Γιώργος Φωτάκης στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής. Παραδέχθηκε όμως ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Φωτάκης: "Δεν απέρριψα πρόταση ανανέωσης"

Στο μεταξύ, στην προπόνηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα προέκυψε και νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Στέλιο Κίτσιου, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο μετά από χτύπημα στο ματς με την Καλλιθέα. Το Σέββατο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλάση. Εξάλλου, ο Γιώργος Γεωργιάδης εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στη δράση σε 20 μέρες.

Κατά τ' άλλα στο πρόγραμμα συμμετείχε ο τερματοφύλακας Βασίλης Ποποβίδης, ο οποίος στο παρελθόν είχε περάσει από την Κ20 (την εποχή που αγωνιζόταν και ο Αθανασιάδης) και έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λάρισας.

Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν οι Πέλκας και Γεωργιάδης, ενώ προπόνηση έκαναν μόνοι όσοι δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Καλλιθέα. Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Γιώργος Κατσικάς που είχε συμπληρώσει κάρτες στο ματς με τον Αστέρα δηλώθηκε να απουσιάσει από τον αγώνα με την ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK