Γεωργιάδης: "Να είναι πιο προσεκτικοί οι διαιτητές"

Πώς υποδέχθηκε την αγχωτική νίκη επί του Εργοτέλη ο Γιώργος Γεωργιάδης και τι δήλωσε για το άγχος των παικτών του.

Γεωργιάδης: "Να είναι πιο προσεκτικοί οι διαιτητές"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε ακόμη την απουσία του κόσμου από την Τούμπα, όσο και την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Εργοτέλη.

"Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Το πρώτο μέρος ήταν καλό υπήρχε ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Βέβαια χρειαζόμαστε ακόμη πιο πολλά πράγματα να φτιάξουμε στο επιθετικό κομμάτι. Και στο δεύτερο ξεκινήσαμε καλά, αλά δεχθήκαμε δυο με τρεις αντεπιθέσεις με τον Εργοτέλη. Εκεί φάνηκε το άγχος των παικτών μας. Πιστεύω ότι με τη νίκη την σημερινή και αυτές που θα έρθουν θα μας φύγει", είπε αρχικά ο Γ.Χ. και συνέχισε κάνοντας παράπονα για την διαιτησία του Κομίνη:

"Πρέπει οι διαιτητές να είναι λίγο πιο προσεκτικοί και να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους γιατί και σήμερα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού οι αποφάσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Μου είπαν ότι το πέναλτι του Κλάους ήταν καθαρό και για την φάση που σταματάει η μπάλα στην γραμμή μου είπαν ότι την ακουμπάει παίκτης του Εργοτέλη με το χέρι".

Για τους τραυματισμούς Ρατς και Κόστα

"Έχουν θέματα αλλά ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό, αυτή είναι η πρώτη ενημέρωση που έχω".

Για το αν πρώτο του μέλημα είναι να ο ΠΑΟΚ να κρατάει το μηδέν στην άμυνα

"Είναι βασικό να μην παίρνουμε ρίσκα γιατί στατιστικά στην Ελλάδα οι ομάδες που σκοράρουν πρώτες κερδίζουν τα ματς. Θα ήθελα φυσικά να έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτά τα ματς ξεκλειδώνονται πιο εύκολα αν βάλεις ένα γρήγορο γκολ".

Για την εικόνα της Τούμπας με τον λιγοστό κόσμο

"Καταλαβαίνω την στεναχώρια των φιλάθλων, δεν μπορούμε εμείς να τους ζητήσουμε τίποτα. Ευχαριστώ αυτούς που ήρθαν, ας κάνουμε πράγματα για να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Αυτό που μετράει είναι η νίκη, αλλά εμείς θέλουμε να παίξουμε καλύτερα για να ευχαριστιέται ο κόσμος".

Για την κατάσταση στα αποδυτήρια

"Πάντα μία αλλαγή προπονητή δεν είναι η πιο εύκολη κατάσταση για οποιονδήποτε βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Οι παίκτες έδειξαν διάθεση σήμερα, πάντα, βέβαια, αυτό γίνεται όταν αλλάζει προπονητής. Σήμερα έδειξαν διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτό πρέπει να κρατήσουμε".

Για την δήλωση του Μακ ότι ο κόσμος ασκεί πίεση στην ομάδα και πως ήταν καλύτερα που έπαιξαν χωρίς κόσμο με την Τρίπολη

"Οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ο κόσμος είναι απογοητευμένος και υπάρχει γκρίνια, αλλά δεν υπάρχει ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο του. Διαφωνώ με τον συμπαθή Μακ, είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής θα το συνηθίσει και αυτός. Χωρίς κόσμο, πάντως, ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει".

Για την παρουσία του Βρύζα στα αποδυτήρια

"Τον είδα ναι, κατέβηκε στα αποδυτήρια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK