Γι' αυτό δεν μένει ακόμη ελεύθερος ο Μαντούρο

Δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας "diariosevilla.es" αναφέρει ότι η Σεβίλλη χρωστά στον Μαντούρο, ο ΠΑΟΚ δεν δίνει χρήματα στην ισπανική ομάδα για να αφήσει ελεύθερο τον Ολλανδό μέσο και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει προχωρήσει η συμφωνία του παίκτη με το "Δικέφαλο".

Γι' αυτό δεν μένει ακόμη ελεύθερος ο Μαντούρο

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται: "Ο Μαντούρο σε λίγες μέρες αναμένεται να αποχωρήσει από τη Σεβίλλη και ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ του συμπατριώτη του Χουμπ Στέφενς, παρά το γεγονός πώς υπάρχει οικονομική διαφορά στις απολαβές που είχε στην ισπανική ομάδα και σ' αυτές που του προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Ο Μαντούρο έχει δεχθεί τους όρους που του προτείνονται απο την Ελλάδα, αλλά πρέπει να ξεπεραστεί η ανισορροπία που δημιουργήθηκε με το συμβόλαιο που υπέγραψε στη Σεβίλλη πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ αρνείται να δώσει οποιοδήποτε ποσό για να λυθεί το συμβόλαιο του Μαντούρο και να γίνει η μεταγραφή. Η υπόθεση δυσκολεύει και από το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα οφείλει στον παίκτη κάποια χρήματα".

Ο συντάκτης του κειμένου καταλήγει με την αισιοδοξία της πλευράς ΠΑΟΚ: "Παρά τις διαφορές που υπάρχουν στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η λύση θα βρεθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Στο μεταξύ, ο παίκτης εξακολουθεί να προπονείται κάτω από τις οδηγίες του Γιουνπαιθ Έμερι", τονίζεται χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK