Προφορική συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Μάρκο Ντέβιτς, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να κλείσει και τον Ρικάρντο Κόστα!

Προφορική συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός (1,83), ωστόσο, διακρίνεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, καθώς και για το πάθος που μπαίνει στις προσωπικές μονομαχίες.

Προφορική συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Το μεγάλο ερωτηματικό, βέβαια, αφορά το κατά πόσο είναι ακόμη μάχιμος και ικανός να αποδώσει τα αναμενόμενα σε υψηλό επίπεδο, αφού έρχεται από την Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως πρόκειται για μια μεγάλη μεταγραφή για τον Δικέφαλο. Ή για να το θέσουμε καλύτερα, για ακόμη μία μεγάλη μεταγραφή.

Ο Ρικάρντο Κόστα γεννήθηκε στη Βίλα ντε Γκάια στο Πόρτο, στις 16 Μαϊου του 1981.

Προφορική συμφωνία με Ρικάρντο Κόστα ο ΠΑΟΚ!

Ο έμπειρος στόπερ έχει αγωνιστεί και με επιτυχία στα περισσότερα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι αυτό από μόνο του αποτελεί «συστατική επιστολή» επιτυχίας. Μετράει 124 συμμετοχές και 10 γκολ στην Ισπανία με τη Βαλένθια τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι. Έπαιξε στην πατρίδα του με την Πόρτο (72 ματς, 4 γκολ), ενώ έχει περάσει από τη Γερμανία (Βόλφσμπουργκ, 58 ματς, 6 γκολ) και ένα… φεγγάρι από τη Γαλλία (Λιλ, 10 παιχνίδια, ένα γκολ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος στόπερ έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαιλίγια του Κατάρ στην οποία ανήκει.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως ο Ρικάρντο Κόστα ήταν στο στόχαστρο και του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί εντόνως. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ του Δεκεμβρίου τόνιζαν ότι ο Πορτογάλος είχε προτιμηθεί από τον συμπατριώτη του τον Μπρούνο Αλβες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK