Γιατί ο Λουτσέσκου πλησιάζει ακόμα πιο πολύ στον ΠΑΟΚ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον ΠΑΟΚ, με τον Λούμπος Μίχελ να αναζητά τον διάδοχο του Βλάνταν Ίβιτς στο εξωτερικό, έχοντας ένα... "μαξιλαράκι" από το εσωτερικό. Το αναμενόμενο "όχι" του Πρεντόμ, οι περιπτώσεις Λαμπάντια και Σλόμκα από την Γερμανία, και του δις πρωταθλητή Γκαρσία.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον εγχώριο Τύπο του Σαββάτου “παρέλασαν” μεταξύ άλλων τα ονόματα των Μισέλ Πρεντόμ, Μπρούνο Λαμπάντια και Όσκαρ Γκαρσία σε διαφορετικές εφημερίδες, με μοναδικό “κοινό” όνομα σε όλα τα ρεπορτάζ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Μισέλ Πρεντόμ, είχε γνωστοποιήσει πως πρώτο του μέλημα είναι “βρει χρόνο για να ξεκουραστεί” κάτι που οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του βορρά το γνώριζαν όταν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του.

Ο Βέλγος μετρά οκτώ τίτλους ως προπονητής, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και αυτό ήταν που κέντρισε τους ασπρόμαυρους από τη στιγμή που η αναζήτηση κατευθύνεται σε προπονητή “που αν αντέχει τη πίεση του πρωταθλητισμού” με το στόχο της νέας σεζόν να είναι πιο ξεκάθαρος από κάθε άλλη φορά. Τίτλους ως προπονητής μετράει και ο Όσκαρ Γκαρσία, σε Ισραήλ και Αυστρία, εκεί που έχει στεφτεί πρωταθλητής με την Μακάμπι Τελ Αβιβ και την Ρεντ Μπουλ Σάλτζμπουργκ.

Οι περιπτώσεις των Μπρούνο Λαμπάντια και Μίρκο Σλόμκα προέκυψαν από την αναζήτηση επί Γερμανικού εδάφους, μια αγορά στην οποία έπεσε το βάρος, είναι χαρακτηριστικές κυρίως του μπάτζετ το οποίο είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ο Ιβάν Σαββίδη σε συμβόλαιο προπονητή. Αμφότεροι μετρούν μια δεκαετία σε πάγκους Γερμανικών ομάδων, με “γερό στομάχι” και με βασικό προσόν την πειθαρχία.

Και στο φινάλε της λίστας, υπάρχουν ο Ραζβάν Λουτσέσκου... όπως ακριβώς εμφανιζόταν και στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πριν από περίπου μισό μήνα. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μαζί με το “επιτελείο” του είχε καταφέρει να “ψήσει” τον Ολυμπιακό, και τώρα τον ΠΑΟΚ, να τον έχουν στα υπ' όψιν τους, ως την “προσιτή” και “εγχώρια” επιλογή.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν τονίσει πως ο ΠΑΟΚ θα έχει δώσει τη σκυτάλη που άφησε ο Βλάνταν Ίβιτς “μέχρι το τέλος της εβδομάδας”, δηλαδή στις 16 Ιουνίου. Τα τελευταία επτά χρόνια, η τελευταία, χρονικά, πρόσληψη νέου τεχνικού, είχε καταγραφεί στις 18 Ιουνίου, ήμερα στην οποία, το 2015, είχε επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Ιγκόρ Τούντορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK