Γιατί "ψήνεται" ο Ενρίκε για Καραμπάγκ, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Η εξαιρετική πρόταση των Αζέρων στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ο ενδοιασμός των ανθρώπων του "Δικεφάλου". Πού εμπλέκεται ο Βιεϊρίνια, πώς θα απλοποιούνταν τα πράγματα.

Γιατί "ψήνεται" ο Ενρίκε για Καραμπάγκ, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ

Ήταν 30 Ιανουαρίου όταν ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Πέντρο Ενρίκε έχοντας ξοδέψει 1,5 εκατομμύριο ευρώ (με ποσοστό μεταπώλησης 20%) για τον αγοράσει από τη Ρεν, αλλά ίσως δεν συμπληρωθούν ούτε επτά μήνες παρουσίας του στην Τούμπα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του την άκρως δελεαστική πρόταση της Καραμπάγκ και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, η πρώτη αντίδρασή του ήταν άκρως θετική. Δύο είναι οι λόγοι που συνέβη αυτό και δεν έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος είναι οικονομικός (αυξημένες απολαβές) και ο δεύτερος αγωνιστικός (συμμετοχή στους ομίλους του Champions League).

Επειδή πάντως ο Ενρίκε δεσμεύεται με συμβόλαιο περιμένει τις αποφάσεις από τον "Δικέφαλο" χωρίς να πιέζει. Οι Αζέροι έχουν ζητήσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό για ένα χρόνο με υψηλή οψιόν (3 εκατομμύρια ευρώ). Ένας όρος που μπορεί να μην ικανοποιεί απόλυτα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά η πρόταση έχει αρχίσει να συζητείται στο εσωτερικό, αφού δημιουργεί αυτομάτως φρέσκες προϋποθέσεις επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Κι αυτό γιατί αφενός δεν θα υπάρχει στον εφετινό προϋπολογισμό το συμβόλαιο του Ενρίκε αφετέρου θ' αδειάσει θέση στα άκρα της επίθεσης.

Αλήθεια πάντως είναι πως αν τα χρήματα της Καραμπάγκ έρχονταν άμεσα στα ταμεία, όλα θα ήταν πιο ξεκάθαρα και οι ενδοιασμοί θα κάμπτονταν πολύ πιο εύκολα.

Όπως και να 'χει, μέχρι την Παρασκευή στη Μικράς Ασίας αναμένονται... ξενύχτια, καθώς προβλέπεται κινητικότητα σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές που θ' αποχωρήσουν. Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για έσοδα, μέρος των οποίων είναι πολύ πιθανό να πέσουν ξανά στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK