Γιατί "σκάλωσε" η μεταγραφή Τοϊβόνεν

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, ωστόσο, η θέληση του παίκτη να αποχωρήσει οριστικά από την Ρεν έπαιξε καταλυτικό ρόλο και έβαλε στοπ στην μετακίνησή του στην Τούμπα.

Γιατί "σκάλωσε" η μεταγραφή Τοϊβόνεν

Τους λόγους για τους οποίους "χάλασε" η μεταγραφή του Όλα Τοϊβόνεν στον ΠΑΟΚ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "thenorthernecho.co.uk" που φιλοξενεί πλήρες ρεπορτάζ για τις κινήσεις της Σάντερλαντ να αποκτήσει τον παίκτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, πριν μία εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στο να "κλείσει" την μεταγραφή που κυνηγά εδώ και δύο μήνες ο Άρνεσεν, όμως, το θέμα κόλλησε στην παράμετρο του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ επέμενε στην προσφορά του για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς, η Ρεν τηρούσε στάση αναμονής περιμένοντας καλύτερη πρόταση (αγοράς) και αυτός, επί της ουσίας, που οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Τοϊβόνεν θέλει να μην ξαναγυρίσει στη Ρεν και ήταν και ο ίδιος αρνητικό στο δανεισμό, ενώ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι "κόλλησαν" οι διαπραγματεύσεις και μπήκε ξανά στο κόλπο η Σάντερλαντ που χθες προχώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με την Ρεν και σήμερα αναμένεται να φθάσει σε οριστική συμφωνία.

Αν αυτό συμβεί, τότε ο Τοϊβόνεν μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK