Γιατί "σκάλωσε" η μεταγραφή Τοϊβόνεν

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, ωστόσο, η θέληση του παίκτη να αποχωρήσει οριστικά από την Ρεν έπαιξε καταλυτικό ρόλο και έβαλε στοπ στην μετακίνησή του στην Τούμπα.

Γιατί "σκάλωσε" η μεταγραφή Τοϊβόνεν

Τους λόγους για τους οποίους "χάλασε" η μεταγραφή του Όλα Τοϊβόνεν στον ΠΑΟΚ αποκαλύπτει η ιστοσελίδα "thenorthernecho.co.uk" που φιλοξενεί πλήρες ρεπορτάζ για τις κινήσεις της Σάντερλαντ να αποκτήσει τον παίκτη. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, πριν μία εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ κοντά στο να "κλείσει" την μεταγραφή που κυνηγά εδώ και δύο μήνες ο Άρνεσεν, όμως, το θέμα κόλλησε στην παράμετρο του δανεισμού.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ επέμενε στην προσφορά του για δανεισμό ενός χρόνου με οψιόν αγοράς, η Ρεν τηρούσε στάση αναμονής περιμένοντας καλύτερη πρόταση (αγοράς) και αυτός, επί της ουσίας, που οδήγησε σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις είναι ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Τοϊβόνεν θέλει να μην ξαναγυρίσει στη Ρεν και ήταν και ο ίδιος αρνητικό στο δανεισμό, ενώ ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι "κόλλησαν" οι διαπραγματεύσεις και μπήκε ξανά στο κόλπο η Σάντερλαντ που χθες προχώρησε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με την Ρεν και σήμερα αναμένεται να φθάσει σε οριστική συμφωνία.

Αν αυτό συμβεί, τότε ο Τοϊβόνεν μέσα στο Σαββατοκύριακο θα είναι Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ