Γκαλίτσιο θέλει το τιμ Τούντορ

Πώς το όνομα του 29χρονου αμυντικού έφθασε να συζητιέται στον ΠΑΟΚ για μεταγραφή.

Γκαλίτσιο θέλει το τιμ Τούντορ

Ο Ίγκορ Τούντορ έχει μπει στη διαδικασία των εισηγήσεων για τη νέα ομάδα που έχει αρχίσει να φτιάχνει. Άρχισε με τις προτάσεις του για παίκτες που ο ίδιος έχει θέσει εκτός πλάνων και στη συνέχεια έχει εντοπίσει τα κενά που πρέπει να καλυφθούν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να πορευθεί με εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Πέρα από τις γνωστές ανάγκες για στόπερ, κεντρικό μέσο, εξτρέμ και φορ περιοχής, ο 37χρονος κόουτς έχει αρχίσει τελευταία να εκφράζει την άποψη ότι η ομάδα του χρειάζεται και έναν έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα.

Πάνω σ' αυτή τη λογική από το μικροσκόπιό του περνά η περίπτωση του Γιώργoυ Γκαλίτσιου. Ο 29χρονος Λαρισαίος αμυντικός θεωρείται αξιοπρόσεκτη περίπτωση για συγκεκριμένους λόγους.

Πρώτον, έχει μείνει ελεύθερος, έχοντας ολοκληρώσει μία γεμάτη τετραετία στη Λόκερεν με 139 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και συνεισφορά σε δύο κατακτήσεις Κυπέλλων. Επιπλέον, έχει υπάρξει συμπαίκτης για τρία χρόνια με τον Ιβάν Λέκο, το δεξί χέρι του Ίγκορ Τούντορ που τον γνωρίζει πολύ καλά. Εκτιμά τη σταθερότητα στην απόφοσή του, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό του, καθώς και το γεγονός ότι δεν δημιουργεί προβλήματα στα αποδυτήρια.

Τέλος, έχει τη δυνατότητα να παίξει, αν χρειαστεί, και στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσπεράσει μετά και το "κόψιμο" του Ρατς.

Η περίπτωση Γκαλίτσιου έχει τεθεί υπόψη και στον Φρανκ Άρνεσεν και τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί αν γίνει κίνηση, καθώς υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που βρίσκονται στη λίστα του Δανού αθλητικού διευθυντή.

Έδειξε ενδιαφέρον για Λέοβατς

Τον Μαρίν Λέοβατς ήθελα να προσεγγίσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά πολύ υψηλές απαιτήσεις της Ριέκα στην οποία αγωνίζεται τους έκαναν να "παγώσουν" τις όποιες σκέψεις. Η κροατική ομάδα ζήτησε αρχικά 1,5 εκ. ευρώ για αγορά του 26χρονου αριστερού μπακ και όσο κι αν κατέβηκε δεν ήρθε στα στάνταρ που ήθελε ο Δικέφαλος. Ο Λέοβατς άρχισε την καριέρα του από τη β΄ ομάδα της Αούστρια Βιέννης, έπαιξε στην πρώτη και μετά πήγε στη Ριέκα που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φθάνοντας μέχρι την εθνική Κροατίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK