Γκολάσα: "Αξίζουμε περισσότερα"

Την πίστη του στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος τόνισε, ακόμη, ότι ο Δικέφαλος θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι από το παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Γκολάσα: "Αξίζουμε περισσότερα"
INTIME SPORTS

Ο Γκολάσα ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Φιορεντίνα. Μιλώντας, εξάλλου, στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε λόγο για τρεις τελικούς που απομένουν στον όμιλο του Europa League, εκφράζοντας, παράλληλα, την πίστη του ότι στο τέλος ο Δικέφαλος θα προκριθεί μαζί με τους βιόλα, στους "32" της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι, πλέον, η υπόθεση πρόκριση στους "32" έχει δυσκολέψει: "Όντως είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν χάθηκαν τα πάντα. Παραμένουν ζωντανές οι ελπίδες που έχουμε, καθώς υπάρχουν τρία παιχνίδια ακόμη και σε αυτά μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Η Φιορεντίνα ουσιαστικά καθάρισε την πρώτη θέση φτάνοντας στους εννιά βαθμούς σε τρία ματς, αλλά η 2η θέση παραμένει ανοιχτή, καθώς η Γκινγκάμπ δεν κέρδισε στη Λευκορωσία και έχει μόνο έναν βαθμό παραπάνω από εμάς".

Για το ότι από εδώ και πέρα δεν υπάρχει η "πολυτέλεια" για άλλες απώλειες στην Ευρώπη: "Μπορούμε να το πούμε και έτσι. Μένουν τρία παιχνίδια στον όμιλο, τα οποία θα είναι τρεις τελικοί για την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τελευταία παιχνίδι".

Για την έκβαση του αγώνα με την Φιορεντίνα: "Η Φιορεντίνα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είδατε αν είχαμε λίγο περισσότερο τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Έστω την ισοπαλία. Ακόμη και στο τέλος είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε, αλλά στην κεφαλιά που έκανα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Το επόμενο παιχνίδι μας στην Ευρώπη είναι στην έδρα της Φιορεντίνα. Είναι δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτούς κάτι θετικό στην έδρα τους. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και στο τέλος θα προκριθούμε μαζί με την Φιορεντίνα, γιατί το αξίζουμε".

Για τα απανωτά παιχνίδια και το ματς κόντρα στην Βέροια: "Έχουμε συνηθίσει τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι έτσι βαρύ το πρόγραμμα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με την Φιορεντίνα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κερδίσουμε τη Βέροια στην έδρα μας για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK