Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αθανασιάδης

Καλά ήταν τα νέα από τον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη, αντίθετα επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι για τον Γιώργο Κατσικά.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Αθανασιάδης
ΙΝΤΙΜΕ

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία μετά την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα και διαπιστώθηκε πως δεν έχει υποστεί κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο και ταυτόχρονα ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Στο διεθνή ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε ήδη ιατροφαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα το συντομότερο δυνατό.

Σε αντίθεση τα άσχημα νέα για τον Γιώργο Κατσικά επιβεβαιώθηκαν. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει υποστεί θλάση στην κατάφυση του δεξιού οπίσθιου μηριαίου κι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση έπειτα από τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.

Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης, λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου στο "Μπορίσοφ Αρένα", αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολουθεί συντηρητική θεραπεία κι αγωγή.

Ανεβαίνει ο Μακ

Από την άλλη, ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης σημειώνοντας πολύ μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας ρυθμούς σχεδόν στο 70% δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κοντά στην επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι και ο Χέντβιχες Μαντούρο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα αποκατάστασης δίχως ενοχλήσεις. Οι Ποζατζίδης, Πόζογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τη Ντινάμο έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση και θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK