Γρίφος η ενδεκάδα για Λεβαδειακό

Ουδείς γνωρίζει πως θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης στο ματς με τον Λεβαδειακό, αφού λείπουν αρκετοί βασικοί παίκτες από την αποστολή.

Γρίφος η ενδεκάδα για Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Κατά προσέγγιση, σε περίπτωση που επιλεχθεί το 4-3-3 μπροστά από τον Σαρλ Ιτάνζ θα βρεθούν οι Σκόνδρας (δεξιά), Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς (αριστερά). Λόγω της απουσίας του Φάνη Τζανδάρη, που είναι τιμωρημένος, στο κέντρο του γηπέδου ως επικρατέστερος αντικαταστάτης του φαντάζει ο Στέλιος Κίτσιου, ο οποίος και στο παρελθόν έχει δώσει βοήθειες στη συγκεκριμένη θέση. Δίπλα του θα παίξουν ο Έργκους Κάτσε και ο Εγιάλ Γκολάσα. Η τριάδα της επίθεσης πολύ δύσκολα θα αλλάξει με τους Σαλπιγγίδη, Περέιρα και Αθανασιάδη να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης του ΠΑΟΚ.

Στα υπόψη ο Σαββίδης

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και έκπληξη που ακούει στο όνομα Κυριάκος Σαββίδης. Ο νεαρός είναι μοναδικός "καθαρός" κεντρικός χαφ που έχει στην αποστολή ο Αναστασιάδης, εξαιρουμένου του Μαντούρο, ο οποίος βρίσκεται, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του προπονητή του, εκτός ομάδας. Άλλωστε, ο Ολλανδός ήταν στους 20 παίκτες που πήρε μαζί του ο Αναστασιάδης στα Γιάννινα, αλλά τελικά τον "έκοψε" από την τελική 18αδα.

Έτσι, δεν πρέπει να αποκλείουμε, σε περίπτωση που ο Αναστασιάδης θελήσει να κάνει την έκπληξη, να δώσει φανέλα βασικού στον Κυριάκο Σαββίδη. Ωστόσο, επικρατέστερο φαντάζει το σενάριο με τον Κίτσιου στα χαφ κι ένα σύστημα 4-3-3.

News 24/7

24MEDIA NETWORK