Η απάντηση Γκαγκάτση σε Καραπαπά: "Ξεφτίλες, ήρθατε να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά"

Το Contra.gr αποκάλυψε πρώτο την επίθεση Καραπαπά σε Γκαγκάτση και τώρα σας παρουσιάζει το.... Part II του "θερμού" διαλόγου, με τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ να θυμάται το ντέρμπι στην Τούμπα που δεν άρχισε και να μιλάει για θέατρο και ξεφτίλες.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από ένα σοβαρό επεισόδιο στιγματίστηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League καθώς οι Κώστας Καραπαπάς και Μάκης Γκαγκάτσης συνέχισαν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ στην Τούμπα... επί της αιθούσης.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του παράγοντα του "Δικεφάλου του Βορρά" και χρειάστηκε η πυροσβεστική παρέμβαση από άλλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μην πιαστούν στα χέρια, ενώ όσον αφορά στο "διάλογο", αυτό που βγαίνει από τον ΠΑΟΚ είναι:

Στο "θα σε ξεβρακώσω εδώ μπροστά σε όλους, λαθρεμποράκι, πάμε έξω" που είπε ο Καραπαπάς, ο Γκαγκάτσης απάντησε: "Έρχομαι. Πάμε ρε σαπιοκοιλιά, έμπορε" με τον διάλογο να έχει και συνέχεια:

Καραπαπάς: "Εδώ στην Αθήνα δεν τα λες αυτά που έλεγες πάνω. Ότι θα μας σκοτώνατε έλεγες".

Γκαγκάτσης: "Τα λέω κι εδώ και παντού. Ήρθατε, κάνατε θέατρο με τον προπονητή σας, για να πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, ξεφτίλες. Έχετε καταστρέψει το ποδόσφαιρο".

Λίγα λεπτά πάντως μετά τη διαρροή των "ασπρόμαυρων", ο Κώστας Καραπαπάς "χτύπησε" μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων οτι:"οι διάλογοι που μοιράζει ο ΠΑΟΚ έγιναν μόνο στο μυαλό του Γκαγκάτση"! Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK