Η απόπειρα "απαγωγής" του Ρικάρντο Κόστα από τον Ολυμπιακό!

Το διπλό τηλεφώνημα του Περέιρα στον Πορτογάλο αμυντικό και ο άνθρωπος του Ολυμπιακού που περίμενε στο "Ελ Βενιζέλος"!

Η απόπειρα "απαγωγής" του Ρικάρντο Κόστα από τον Ολυμπιακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόπειρα του Ολυμπιακού να πάρει τον Ρικάρντο Κόστα έχει ζουμερές λεπτομέρειες. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του παίκτη (μάλιστα ο ατζέντης του έχει συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία γι' αυτή την υπόθεση), το πρωί της Τρίτης πριν πετάξει από την Πορτογαλία για την Ελλάδα του τηλεφώνησε ο Βίτορ Περέιρα και του εκδήλωσε την επιθυμία του να τον πάρει στον Ολυμπιακό.

Όταν ο 33χρονος αμυντικός έφθασε στο "Ελ. Βενιζέλος" και περίμενε την ανταπόκριση για Θεσσαλονίκη, δέχθηκε δεύτερο τηλεφώνημα από τον συμπατριώτη του που του είπε πως στο αεροδρόμιο τον περίμενε άνθρωπος του Ολυμπιακού για να μεταβούν στα γραφεία των Πειραιωτών και να υπογράψει με τα διπλά λεφτά. Υπενθυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ του δίνει περίπου 900.000 ευρώ ετησίως.

Ο Κόστα πήρε τηλέφωνο τον μάνατζέρ του, Γκασπάρ (που είχε συνεργαστεί με τον Δικέφαλο παλιότερα και στις μεταγραφές Βιεϊρίνια και Λίνο) που είχε ήδη πάει στη Θεσσαλονίκη και εκείνος του είπε να πάρει κανονικά το αεροπλάνο και να ταξιδέψει για την... Τούμπα, όπως και έγινε και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε ο Ρικάρντο Κόστα

Ρικάρντο Κόστα: "Δεν θα κοιμηθώ αν πάρουμε το πρωτάθλημα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK