Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Λόπεθ

Το κείμενο με το οποίο ο Ισπανός αμυντικός επέλεξε να πει αντίο στην Γρανάδα.

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή του Λόπεθ

Ο Ινίγο Λόπεθ επέλεξε να αφήσει πίσω του την Γρανάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Με επιστολή του, μάλιστα, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "granadaenjuego.com" αποχαιρετάει την οικογένεια της ισπανικής ομάδας.

Αναλυτικά το κείμενο:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Πήρα αυτή την πρωτοβουλία για να πω και επίσημα αντίο στην Γρανάδα.

Κλείνει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μου. Είχα τρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες και καλές στιγμές. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο σύλλογο, όλους τους συναδέλφους μου με τους οποίους μοιράστηκα τα αποδυτήρια, τους τέσσερις προπονητές που συνεργάστηκα σε αυτό το διάστημα και όλους τους οπαδούς αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Η φιλοδοξία μου ήταν να αναζητήσω νέες προκλήσεις, ακόμη και αν η απόφαση να αφήσω την Γρανάδα δεν ήταν εύκολη, επειδή πέρασα πολλές καλές στιγμές και ένιωσα αγάπη από όλους. Ελπίζω η Γρανάδα να αναπτυχθεί περισσότερο και να μπορούμε να την δούμε σύντομα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γρανάδα θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου.

Μια αγκαλιά σε όλους

Inigo Lopez"

Αυτές τις ημέρες οριστικοποιούμε μία μεταγραφική υπόθεση που για μας είναι σημαντική από τεχνική άποψη. Καταθέτουμε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κατίδη, ενός ποιοτικού μέσου γεννημένου το 1993.

Την περασμένη σεζόν, ο παίκτης είδε το όνομά του στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για ένα σοβαρό όσο και χαζό περιστατικό. Αντιδρώντας μετά από ένα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, έκανε έναν ρωμαϊκό χαιρετισμό που φέρνει δυστυχώς στη μνήμη επώδυνες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας", τόνισε ο Μάσιμο Ντε Σάλβο στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, και πρόσθεσε:

Ο πρόεδρος της ιταλικής Νοβάρα -που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία- επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη και ύψωσε ασπίδα προστασίας για τον περίφημη ναζιστικό χαιρετισμό http://www.contra.gr/Soccer/Italy/SerieB/o-katidhs-exei-epignwsh-toy-lathoys-toy.2301890.html

News 24/7

24MEDIA NETWORK