Η Αρσεναλ και οι... ατάκες Αναστασιάδη (VIDEOS)

Μέρα... επετείου για τον ΠΑΟΚ η 16η Σεπτέμβρη καθώς σαν σήμερα (16/9) το 1997 ο "Δικέφαλος" κέρδιζε την Αρσεναλ με 1-0 στην Τούμπα, έχοντας ως τεχνικό τον Άγγελο Αναστασιάδη. Δείτε VIDEOS.

Η Αρσεναλ και οι... ατάκες Αναστασιάδη (VIDEOS)

Σημαδιακή η 16η Σεπτέμβρη για τον ΠΑΟΚ καθώς σαν σήμερα (16/9) το 1997 ο "Δικέφαλος" κέρδιζε στην Τούμπα την Αρσεναλ με σκορ 1-0.

Το ματς είχε γίνει για το Κύπελλο UEFA και μάλιστα προπονητής της τότε ομάδας των "ασπρόμαυρων" ήταν ο Αγγελος Αναστασιάδης. Το γκολ για τον ΠΑΟΚ είχε πετύχει ο Κώστας Φραντζέσκος στο 61' και με εκείνη την νίκη ο "Δικέφαλος" πήρε το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο Χάιμπουρι, οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 με τέρμα του Ντένις Μπέργκαμπ στο 22' αλλά ο Ζήσης Βρύζας ισοφάρισε σε 1-1 στο 87'. Ετσι ο ΠΑΟΚ "πέταξε" εκτός θεσμού την Αρσεναλ.

Παρακάτω δείτε VIDEOS με την αναπαράσταση της ομιλίας του Αναστασιάδη προς τους παίκτες του πριν το ματς με την Αρσεναλ (είναι απόσπασμα από το DVD "ΠΑΟΚ μια ζωή") και το γκολ του Φραντζέσκου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK