Η ατζέντα Άρνεσεν

Ο Μίκαελ Λάουντρουπ δεν είναι ο μοναδικός που υπάρχει στη λίστα του νέου αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ για την θέση του προπονητή. Η ομιλία Γεωργιάδη στους παίκτες του.

Η ατζέντα Άρνεσεν

Ο πόθος του Φρανκ Άρνεσεν για τον άνθρωπο που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ -σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες- είναι ξεκάθαρος. Θέλει τον Μίκαελ Λάουντρουπ, γι' αυτό και ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει ήδη αρχίσει να τον "πρεσάρει" για να τον κάνει να πει "ναι" στην προοπτική του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ο Λάουντρουπ δεν είναι ο μοναδικός που υπάρχει στην ατζέντα του Αρνεσεν. Ο Δανός έχει σημειώσει και 2-3 ακόμη εναλλακτικές λύσεις τις οποίες θα θέσει υπόψη του Ιβάν Σαββίδη και του γιου του Γιώργου, του Ιάκωβου Αγγελίδη και του Πάμπλο Γκαρσία, πιθανότατα αύριο (3/6), καθώς ο Άρνεσεν αναμένεται στην Θεσσαλονίκη και θα βρίσκεται στην Τούμπα για να δει το ματς με τον Ατρόμητο. Ως εκ τούτου, οι συζητήσεις για την τελική επιλογή θα γίνουν άμεσα και άρα οι όποιες εξελίξεις δεν θα καθυστερήσουν.

"Εγώ φταίω για τη Λεωφόρο…"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" λίγο πριν την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί για την αποκαρδωτική εικόνα του ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο, λέγοντας ακόμη στους παίκτες του Δικεφάλου ότι, πλέον, προέχουν τα δύο ματς που ακολουθούν με Ατρόμητο και Αστ. Τρίπολης: "Εγώ φταίω γι’ αυτό που έγινε στη Λεωφόρο. Δική μου είναι η ευθύνη. Ξεχάστε, όμως, ό,τι συνέβη, πρέπει να αφοσιωθούμε στα δύο επόμενα ματς για να βγούμε οπωσδήποτε δεύτεροι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK