Η ειδική σειρά 90 χρόνια στα PAOK FC Official Stores

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90 χρόνια ιστορίας και τα PAOK FC Official Stores ετοίμασαν για εσάς μια ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων με το επετειακό λογότυπο του συλλόγου.

Η ειδική σειρά 90 χρόνια στα PAOK FC Official Stores

Σε μια χρονιά ορόσημο για τον ΠΑΟΚ που συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας στον ελληνικό αθλητισμό, τα PAOK FC Official Stores εμπλουτίζουν τη γκάμα των επίσημων προϊόντων του συλλόγου με ρούχα και αναμνηστικά σχετικά με την επέτειο του συλλόγου. Σας παραθέτουμε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά για να κάνετε τις Πασχαλινές αγορές σας σε ασπρόμαυρο χρώμα.

Λευκό polo 90 χρόνια

Λευκό βαμβακερό polo ΠΑΟΚ με μαύρο γιακά, για τα 90 χρόνια της ομάδας. Κεντημένο το σήμα της ομάδας και μαύρο το αριστερό μανίκι με το λογότυπο των 90 χρόνων τυπωμένο πάνω του.100% βαμβακερό.

Μαύρο πόλο 90 χρόνια

Μαύρο βαμβακερό polo ΠΑΟΚ με λευκό γιακά και ίδιο στιλ με την επετειακή φανέλα των 90 χρόνων της ομάδας, ώστε να μπορείτε να το φοράτε. Κεντημένο το σήμα της ομάδας και τυπωμένο το λογότυπο των 90 χρόνων στο πίσω μέρος στην πλάτη.100% βαμβακερό.

Ζακέτα 90 χρόνια

Λευκή βαμβακερή ζακέτα ΠΑΟΚ με κουκούλα και με το 90 τυπωμένο μπροστά στο στήθος και το σήμα των 90 χρόνων τυπωμένο στο πίσω μέρος της χαμηλά.100% βαμβακερή.

Μαύρο παντελόνι 90 χρόνια

Μαύρο βαμβακερό παντελόνι ΠΑΟΚ με λάστιχο και λευκό κορδόνι. Το σήμα των 90 ετών τυπωμένο στο μπροστά μέρος.100% βαμβακερό.

Μαύρη βερμούδα 90 χρόνια

Μαύρη βαμβακερή βερμούδα ΠΑΟΚ με μήκος κάτω από το γόνατο και με λευκό κορδόνι. Το σήμα των 90 ετών τυπωμένο στο μπροστά μέρος.100% βαμβακερή.

Μαύρο γυναικείο παντελόνι 90 χρόνια

Μαύρο βαμβακερό παντελόνι ΠΑΟΚ με λάστιχο και λευκό κορδόνι. Το σήμα των 90 ετών τυπωμένο στο μπροστά μέρος.100% βαμβακερό.

Σήμα 90 χρόνια από Plexiglass

Κατασκευή πλεξιγκλάς διπλής όψεως. Από τη μια πλευρά το σήμα των 90 ετών και από την άλλη ο δικέφαλος. Το επίσημο βραβείο που χρησιμοποιήθηκε στην εκδήλωση των 90 ετών της ομάδας μας. Διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό.Διαστάσεις 13×1,5×23εκ.

Καπέλο 90 χρόνια

Μαύρο καπέλο ΠΑΟΚ 90 χρόνια με το σήμα των 90 ανάγλυφο στο μπροστά μέρος. Στην δεξιά πλευρά κεντημένο «1926 – 2016, 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΟΣ» και στην αριστερή πλευρά το «PAOK FC».

News 24/7

24MEDIA NETWORK