Η εξομολόγηση του Μπερμπάτοφ

Τι είπε στον εαυτό του όταν υπέγραψε στην Μάντσεστερ και τι δήλωσε στην βουλγαρική τηλεόραση για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Η εξομολόγηση του Μπερμπάτοφ
INTIME SPORTS

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τόνισε ότι κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ ήταν νευρικός, επειδή δεν περίμενε αυτή την ατμόσφαιρα, ενώ αποκάλυψε την υπόσχεση που έδωσε στον ευατό του όταν συμφώνησε με την Μάντσεστερ.

Αναλυτικά:

-Γιατί αποφασίσατε μέσω του ιδρύματός σας να βοηθήσετε ταλαντούχα παιδιά;

"Επειδή όταν ήμουν νέος και μένα με βοήθησαν άνθρωποι που ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί. Γι' αυτό και αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό το ίδρυμα. Θέλω να βοηθήσω τα παιδιά γιατί η Βουλγαρία έχει πολύ ταλέντο. Όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής".

-Πώς καταλαβαίνετε ότι ένα παιδί έχει ταλέντο;

"Από μικρό παιδί παίζω ποδόσφαιρο και ξέρω ποιος έχει το ταλέντο να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Είναι ορατό. Από εκεί και πέρα το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεδιπλώσω αυτό το ταλέντο. Ισως να βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου, αλλά είμαι χαρούμενος για όσα πέτυχα".

-Πότε αντιληφθήκατε ότι είστε γνωστός σε όλο τον κόσμο;

"Όταν υπέγραψα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τότε είπα στον εαυτό μου: Ντίμιταρ θα τα καταφέρεις μέσα από την δουλειά. Πέρασες διάφορες δυσκολίες αλλά έφτασες στην κορυφή. Ήταν ένα δώρο για μένα, για την προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια".

-Οι φίλαθλοι στην Ελλάδα σας υποδέχθηκαν με απίστευτο τρόπο στην παρουσίασή σας. Τι σας άρεσε περισσότερο όταν σταθήκατε μπροστά σε αυτό το κοινό;

"Ήμουν πολύ νευρικός. Ίσως να φαινόμουν ήρεμος, αλλά στην πραγματικότητα ήμουν πολύ νευρικός. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου εντυπωσιάστηκαν. Μου είπαν πόσο ωραίο ήταν όλο αυτό. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα, δεν το περίμενα, με εξέπληξε. Νόμιζα ότι έβγαινα έξω για αγώνα. Αλλά, κυρίως, ήμουν ευτυχισμένος επειδή η οικογένεια και οι φίλοι μου αισθάνθηκαν πολύ ικανοποιημένοι από την υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟΚ".

-Οι κόρες σας έχουν επίγνωση του τι συμβαίνει και πώς αντιδρούν με την αγάπη των φιλάθλων προς το πρόσωπό σας;

"Όχι, όχι ακόμα. Δεν τις έχω πει τι συμβαίνει. Όταν έρθει η ώρα, θα καταλάβουν".

-Γιατί δεν επιστρέφετε στην εθνική ομάδα;

"Είμαι πολύ "παλιός". Ηρθε η ώρα να δούμε τους νέους".

-Ο τραυματισμός σας είναι σοβαρός;

"Θα περάσει. Δεν είναι κάτι σοβαρό. Είμαι ήρεμος γιατί είναι το μικρότερο κακό που θα μπορούσα να είχα πάθει".

*Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Μπέρμπα" αποκάλυψε ότι ετοιμάζει αυτοβιογραφία μέσω της οποίας θα μοιραστεί τα πάντα για την ζωή και την καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK