Η Μεγάλη Τετάρτη του ΠΑΟΚτσή... Ιησού

Το καλύτερο δώρο για τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Ιησού, ήρθε την Μεγάλη Τετάρτη, όταν και είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί με τους αγαπημένους του παίκτες. Η ιστορία του πιτσιρικά συγκίνησε τους φίλους του "δικέφαλου" και όχι μόνο τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Μεγάλη Τετάρτη του ΠΑΟΚτσή... Ιησού

Ο Ιησούς, ήταν ένα από τα παιδιά με αναπηρικό αμαξίδιο που τον περασμένο Δεκέμβριο, μέσω του προγράμματος PAOK Action, είχαν συναντηθεί με τους αγαπημένους τους παίκτες, είχαν συνομιλήσει και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το χαμόγελό του είχε κλέψει την παράσταση και οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του βορρά» είχαν ενσκήψει πάνω από το πρόβλημά του. Ο Ιησούς εδώ και λίγο χρονικό διάστημα, έχει προσθετικά μέλη, με τα οποία κάνει τα πρώτα του βήματα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο μικρός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Χαμογελαστός, ευδιάθετος και πανέτοιμος να μπει στον αγωνιστικό χώρο. Περίμενε αυτή την ημέρα πως και πως. Οι παίκτες τον υποδέχθηκαν, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να παίζει μαζί του.

Φεύγοντας από τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, εκεί που τους σκλάβωσε όλους με την ευγένειά του, είχα μαζί του κάποια υλικά δώρα, όπως μια φανέλα και μια μπάλα.

Όσοι τον είδαν κατάλαβαν πως το μεγαλύτερο δώρο, το πιο πολύτιμο και παράλληλα αυτό που δεν αγοράζεται με τίποτα, δεν ήταν άλλο από το πλατύ χαμόγελο που είχε στο πρόσωπό του. Με αυτό, έλαμπε, καθώς χαιρετούσε τους ποδοσφαιριστές που εκείνη την ώρα ήταν έτοιμοι να καθίσουν για φαγητό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK