Η "μεταγραφή" του στόπερ και ο χαφ που δεν χωράει στον ΠΑΟΚ

Ο ένας βγαίνει από το "ψυγείο" και ενεργοποιείται μετά από μήνες. Ο άλλος έχει επιστρέψει, αλλά αναζητείται φόρμουλα αποχώρησης. Οι εκ διαμέτρου αντίθετες περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονταν από τον Βλάνταν Ίβιτς και όσα μεσολάβησαν. Ο Αντώνης Τσακαλέας εξηγεί.

Η "μεταγραφή" του στόπερ και ο χαφ που δεν χωράει στον ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας αναμένεται από τη Δευτέρα να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, αφήνοντας το... παρεάκι με τους Γιάννη Σκόνδρα και Αλέξανδρο Τζιόλη, για να καλύψει το κενό που προέκυψε μετά την αποπομπή του Γιώργου Τζαβέλλα από την πρώτη ομάδα.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε, με την επιστροφή του απ' την προετοιμασία επί ολλανδικού εδάφους, στην "κατάψυξη". Αρχικά αρνήθηκε δυο προτάσεις από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ενώ παρότι μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου υπήρξε ενδιαφέρον από Κύπρο και Ισπανία (Β’ κατηγορία), επέλεξε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν του είχε διαμηνυθεί πως θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους παίκτες του "Δικεφάλου".

Μετά τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Τζαβέλλα, οι εσωτερικές συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ έφεραν και συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα ο Χατζηισαΐας να ενεργοποιείται ξανά. Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε από το ξεκίνημα της σεζόν πέντε κεντρικούς αμυντικούς στη διάθεσή του (Βαρέλα, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο Πούγγουρα), και θέλει να διατηρήσει το συγκεκριμένο αριθμό χωρίς να διαταράξει τις ισορροπίες.

ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΤΣΕ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Έργκους Κάτσε, ο δανεισμός του στη Βικτόρια Πλζεν έληξε πρόωρα και πλέον θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους "ασπρόμαυρους".

Εξ αρχής ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν πιο… μαζεμένος στις απαντήσεις του κάθε φορά που ρωτήθηκε για τον διεθνή Αλβανό μέσο, καθώς δείχνει να είναι τόσο "γεμάτος" στα εσωτερικά χαφ που αφήνει συχνά όχι απλά στον πάγκο αλλά και εκτός αποστολής τον Χαρίση.

Το πλέον πιθανό σενάριο θέλει τον Κάτσε να αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK