Η πρώτη χρονιά του Λούκας

Απλώς ικανοποιητική η παρθενική σεζόν του Ισπανού άσου με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη χρονιά του Λούκας

Ο Λούκας Πέρεθ ήρθε στον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι μετά από απανωτές και δύσκολες διαπραγματεύσεις με την Καρπάτι. Η επιθυμία του Ισπανού άσου να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο" έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την μετακομισή του στην Τούμπα. Είχε γνωρίσει, εξάλλου, την έδρα του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2011, όταν έπαιξε με την Καρπάτι κόντρα στον "Δικέφαλο" και εντυπωσιάστηκε.

Ο 26χρονος, πλέον, Λούκας με 50 συμμετοχές, 11 γκολ και 13 ασίστ συνολικά, όντας πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έδειξε φέτος κάποια δείγματα της αξίας του. Η ταχύτητά του και η καλή τεχνική του ενίσχυσαν σημαντικά την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα οι δυνατότητές του είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Με δεδομένο ότι ο Λούκας δεσμεύεται με ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, άπαντες περιμένουν να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο και τις ηγετικές ικανότητες που έδειξε ότι διαθέτει όταν έπαιζε στην Ουκρανία. Για να παρουσιάσει, άλλωστε, ολοκληρωμένο το καλό του πρόσωπο και ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον Ισπανό άσο, θα πρέπει να υπάρχουν στιγμές που θα παίρνει τον "Δικέφαλο" πάνω του. Γιατί κατά τα άλλα από ποδόσφαιρο γνωρίζει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK