Αναστασιάδης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη" (VIDEO)

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την ήττα-σοκ από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον... Μάιο. Η ατάκα του για τη διαιτησία και τα φάουλ και η απάντησή του για τον Μακ.

Αναστασιάδης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη" (VIDEO)

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε πολύ νωθρά και δεν κάναμε τίποτα σωστά. Χάσαμε ένα ημίχρονο συν ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, το οποίο εκνεύρισε την ομάδα. Σήμερα γενικά, όμως, είναι μία κακή μέρα για όλους. Δεν πήγε τίποτα σωστά. Ακόμη και όταν η ομάδα ισοφάρισε, δεν πήγε τίποτα καλά. Έτσι ήθελε η Παναγιά να γίνει. Βέβαια, γι' αυτήν την εικόνα η ευθύνη είναι δική μου. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και την ομάδα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη, όμως, στην Παναγιά. Στο τέλος θα μας τα δώσει όλα. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Κι εγώ και τα παιδιά. Σήμερα, ήταν όλα άσχημα για εμάς".

Για το που χάθηκε το παιχνίδι: "Είναι πολύ απλά τα πράγματα για εμένα. Έχει φάσεις το ματς που τρία άτομα δεν μπορούν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είναι πολλά που δεν έγιναν σωστά. Το ξαναείπα. Ήταν μία κακή μέρα. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τα παιδιά. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε στο πρώτο μέρος. Αν ήμασταν κακοί και στο δεύτερο θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Στο δεύτερο μέρος, όμως, ήμασταν καλοί".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Έχω εμπιστοσύνη στην Παναγιά και στα παιδιά. Είμαστε μία ομάδα που μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Και μεις ήμασταν πάνω από τον Ολυμπιακό πέντε πόντους, αλλά μας πέρασε. Το σχέδιο είναι άλλο από... πάνω. Πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά".

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακ στο αρχικό σχήμα: "Φοβήθηκα να τον ξεκινήσω γιατί είχε έναν τραυματισμό μέσα στην εβδομάδα και δεν ήθελα να παίξει στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Μην κολλάτε στον Μακ. Είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς στο 89' στο 90', αλλά δεν το κάναμε. Δεν ήταν μόνο ο Μακ".

Για το θέμα της αντιμετώπισης της διαιτησίας: "Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο. Μέχρι τώρα αντέξαμε. Ελπίζω ότι θα αντέξουμε μέχρι το τέλος. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να βλέπω το αγωνιστικό κομμάτι. Ένα κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας είναι και αυτό. Το κομμάτι της διαιτησίας. Κάπου εκεί χάνομαι κι εγώ. Τι θέλω να πω; Αν εμείς σε μία μέρα που δεν μας πάει το παιχνίδι, όπως σήμερα, δεν μπορούμε να αντιδράσουμε, τότε το πρόβλημα με την διαιτησία γίνεται ακόμη χειρότερο για εμάς. Εγώ είμαι υπεύθυνος και στο αγωνιστικό κομμάτι, και στο κομμάτι της διαιτησίας. Καλό θα ήταν να μην ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Εγώ έχω να δω φάουλ για τον ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή από τον Οκτώβριο. Μην νομίζετε ότι δεν τα γνωρίζουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτά. Και με τις κάρτες ξέρουμε τι γίνεται. Σήμερα ήταν σίγουρο ότι ο Ρατς θα πάρει κάρτα για να φτάσει τις επτά".

Για τους Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα: "Ο Νομπόα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος. Χρειάζονται χρόνο και οι δύο. Έτσι ώστε να καταλάβουν τι γίνεται στην ομάδα. Δεν είναι εύκολες οι μεταγραφές του Γενάρη. Στα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ καμία μεταγραφή του Γενάρη δεν βοήθησε σύμφωνα με την αξία της. Εκτός από περιπτώσεις όπως είναι ο Φρατζέσκος και ο Μαραγκός που ήξεραν όμως από ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να υπάρχουν παιδιά που βοήθησαν άμεσα, αλλά οι περισσότεροι παίκτες χρειάζονται χρόνο. Είναι μια φυσιολογική κατάσταση. Το ότι είναι καλοί παίκτες, είναι καλοί παίκτες. Δεν το συζητάει κανείς αυτό".

Για το αν υπάρχει σκέψη μεταγραφής για το αριστερό κέντρο της άμυνας: "Το πρόβλημα αυτό θα λυθεί εκ των έσω. Θέλω να πως δυο λόγια για τον Ποζατζίδη.Με πήραν τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό Βόλου ότι θέλουν αριστερό μπακ. Είπα στο παιδί αν θέλει να πάει ή αν θέλει να μείνει εδώ. Την επόμενη μέρα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ! Αυτό προς ενημέρωσή σας".

Τα γκολ του αγώνα:

Τα ΗL του αγώνα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK