Ικανοποίηση και αγωνία για Μπερμπάτοφ

Το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με ανάρτησή του στο facebook, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τόνισε πως περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ικανοποίηση και αγωνία για Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αντικαταστήθηκε στο 30ό λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω προβλήματος τραυματισμού, λίγα δευτερόλεπτα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που έδωσε προβάδισμα στον "Δικέφαλο".

Ο Βούλγαρος επιθετικός, με ανάρτησή του στο facebook, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τόνισε πως περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του.

"Απλά χαλαρώνω... Σπουδαία νίκη χθες. Περιμένω να δω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα", ανέφερε το μήνυμα.

Δείτε τη PHOTO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαγνητική το βράδυ ο Μπερμπάτοφ

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα