Ικανοποίηση και αγωνία για Μπερμπάτοφ

Το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με ανάρτησή του στο facebook, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τόνισε πως περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ικανοποίηση και αγωνία για Μπερμπάτοφ

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αντικαταστήθηκε στο 30ό λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω προβλήματος τραυματισμού, λίγα δευτερόλεπτα μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που έδωσε προβάδισμα στον "Δικέφαλο".

Ο Βούλγαρος επιθετικός, με ανάρτησή του στο facebook, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα τόνισε πως περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να δει το μέγεθος του τραυματισμού του.

"Απλά χαλαρώνω... Σπουδαία νίκη χθες. Περιμένω να δω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα", ανέφερε το μήνυμα.

Δείτε τη PHOTO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαγνητική το βράδυ ο Μπερμπάτοφ

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ