Ιβάν Σαββίδης: "Μαζί και στις χαρές και στις λύπες"

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον Δικέφαλο το παρών στο μνημόσυνο για τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που έφυγαν άδοξα από την ζωή πριν από 16 χρόνια. Αφίχθη στον χώρο με ελικόπτερο.

Ιβάν Σαββίδης: "Μαζί και στις χαρές και στις λύπες"

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε σήμερα (4/10) το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι φίλους του Δικεφάλου που έφυγαν από την ζωή πριν από 16 χρόνια ακριβώς, σε τροχαίο δυστύχημα στα Τέμπη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έφτασε στον χώρο με ελικόπτερο το οποίο προσεδάφισε περίπου 300 μέτρα από το μνημείο.

"Είναι μία τραγική μέρα. Βεβαίως είμαστε μία οικογένεια και πρέπει να είμαστε μαζί και στις δύσκολες μέρες και στις χαρές", είπε λίγη ώρα μετά την άφιξη του ο Ιβάν Σαββίδης και συνέχισε: "Ήταν μικρά παιδιά ακόμη. Έχουν μείνει για πάντα νέοι στους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται τις παραδόσεις του ΠΑΟΚ. Εγώ ήρθα ώστε μαζί με την οικογένεια του ΠΑΟΚ να τιμήσουμε τη μνήμη τους. Πρέπει να θυμόμαστε και τις τραγικές και τις καλές μας μέρες. Η καλύτερη μνήμη θα είναι εάν η ομάδα μας σήμερα παίξει καλά ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε στο γήπεδο ότι τα παιδιά αυτά είναι μαζί μας. Όσο διήρκεσε το μνημόσυνο εγώ σκέφτηκα τι θέλω και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Είναι μεγάλη τραγωδία".

Ιβάν Σαββίδης: "Μαζί και στις χαρές και στις λύπες"

Ρωτήθηκε αν σκέφτεται να διαμορφώσει διαφορετικά τον χώρο που βρίσκεται το μνημείο στα Τέμπη και απάντησε: "Σε αυτό δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα κάνουμε αυτά που χρειαζόμαστε και εάν θα χρειαστεί θα το κάνουμε. Μπορώ, όμως, να σας πω ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την ανθρώπινη μνήμη. Με έχει αγγίξει ότι τόσα νέα παιδιά ήρθαν σήμερα εδώ. Ο γιος μου προχθές έφυγε εσπευσμένα από την Ελλάδα, αλλά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σήμερα πρέπει να είμαι εδώ. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο".

Ιβάν Σαββίδης: "Μαζί και στις χαρές και στις λύπες"

Στεφάνια κατέθεσαν ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, το οποίο έγραφε "αιωνία η μνήμη αυτών", η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ποδοσφαιρικό τμήμα και ο ΑΣ ΠΑΟΚ, με το μήνυμα "θα ζείτε για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας", ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μονάχου, από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ, ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Βιολίδης, από Χαλκίδα, Ρόδο και Χανιά και, φυσικά, από το Κορδελιό, απ' όπου ήταν οι έξι αδικοχαμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, ενώ υπήρχαν και πολλά πανό. Στο μνημείο συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός φιλάθλων του ΠΑΟΚ για να τιμήσει τα αδικοχαμένα αετόπουλα. Από πλευρας ποδοσφαιριστών παρευρέθηκαν οι Χαρίσης και Κοροβέσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK