Ίβιτς: "Αν αφαιρεθούνοιπέντε βαθμοί θα δυσκολευτούμε"

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη για την 28η αγωνιστική της Super League.

Ίβιτς: "Αν αφαιρεθούνοιπέντε βαθμοί θα δυσκολευτούμε"

Αναλυτικά:

Για την αναμέτρηση:" Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Είχαμεκαι οι δύο πλευρές ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, αλλά όχι την ουσία. Ο Πανιώνιος απείλησε όπως περίμενα και όπως είχαμε πει. Αν δεν κάνεις λάθος δεν μπαίνει γκολ. Περίμενα κάτι άλλο, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα και στην επιθετική και στην αμυντική λειτουργία και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι και πιο σοβαροί κατά τηνδιάρκεια του παιχνιδιού".

Για την αλλαγή εικόνας του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος και τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου:" Είναι γνωστό ότι ο Πανιώνιος παίζει με κόντρα επιθέσεις. Προσπαθήσαμε να το σταματήσουμε αυτό, δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι όλη την εβδομάδα, ενώ θέλαμε να είμαστε πιο οργανωμένοι στην κόντρα επίθεση. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, μπήκαμε καλά στο δεύτερο μέρος, αντιδράσαμε, αλλά χάσαμε κάποιες ευκαιρίες μετά το 2-1 και δεν βάλαμε γκολ. Στη συνέχεια μετά από μία κόντρα πάλι, δεχθήκαμε και το τρίτο γκολ, που ήταν και το τελευταίο. Αυτό που με ικανοποίησε,ήταν ότι κάναμε μεγάληπροσπάθεια στο δεύτερομέρος, παλέψαμε και τρέξαμε. Βέβαια δεν έφτασε αυτό όπως είδατε, αλλά αυτό το παιχνίδι είναι πλέον πίσω μας και βλέπουμε μπροστά".

Για τα λάθη στην άμυνα:" Παίζει ρόλο συνολικάη άμυνα. Δε θέλω να ξεχωρίζω κανέναν, όπως έχω ξαναπεί. Αν δε γίνουν τα λάθη, δεν μπαίνουν γκολ. Αυτό θα πω στους παίκτες και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε αυτά τα πράγματα, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για την είσοδο της ομάδας στα Play Offs:" Σίγουρα εφόσον αφαιρεθούνοιπέντε βαθμοί θα δυσκολευτούμε. Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε από τοεπόμενο κιόλας παιχνίδι. Θα δουλέψουμε σκληρά και δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, πέρα από το να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε".

Για τις κάρτες που συμπλήρωσε ο Αθανασιάδης:" Σίγουρα θα κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια μας αυτό. Χάσαμε τον έναν επιθετικό που έχουμε, περιμένουμε και κάποιους άλλους παίκτες να γυρίσουν όμως. Πρέπει να σκεφτόμαστε αυτούς που έχουμε και να προχωράμε μαζί τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK