Ίβιτς: "Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω"

Διευκρινιστικές δηλώσεις του Βλάνταν Ιβιτς μετά την τοποθέτηση του για την αντιμετώπιση που είχαν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ οι παίκτες που προωθήθηκαν από την ομάδα Κ20.

Ίβιτς: "Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω"

Την Δευτέρα (25/5) δημοσιεύτηκαν στον Τύπο δηλώσεις του Βλάνταν Ιβιτς, μέσω των οποίων εξέφραζε την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν από Αναστασιάδη, Γεωργιάδη οι νεαροί που προωθήθηκαν από την Κ20 στην ανδρική ομάδα. Ο νεαρός προπονητής κλήθηκε από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις και ζήτησε να δοθεί στα ΜΜΕ η παρακάτω δήλωση, με την οποία επισημαίνει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει κανέναν.

Αναλυτικά: " Σχετικά με τη συνέντευξή μου που δημοσιεύθηκε σήμερα, θα ήθελα να διευκρινίσω πως δεν είχα σκοπό να προσβάλλω ή να θίξω κανέναν. Πόσω μάλλον ανθρώπους που εργάζονται στον ΠΑΟΚ. Η αναφορά μου ήταν καθαρά και μόνο για τον προγραμματισμό της ομάδας μου όπως αυτός έγινε το περασμένο καλοκαίρι. Τα νέα παιδιά, ο Κουλούρης, ο Πόζογλου, ο Σαββίδης, ο Δεληγιαννίδης είναι περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ και ο στόχος όλων μας είναι η βελτίωσή τους, έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν καριέρα στην ομάδα.

Αυτός είναι και ο λόγος που είχε συμφωνηθεί – κατόπιν επιθυμίας και των ίδιων των ποδοσφαιριστών – να παίρνουν παιχνίδια με την Κ20 προκειμένου να βρίσκονται στον επιθυμητό ρυθμό και να μπορούν να προσφέρουν στην πρώτη ομάδα. Η δική μου αποστολή μου ως προπονητής της Κ20 είναι, με την αμέριστη βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να εκπαιδεύω και να αναπτύσσω ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα, με τις απαραίτητες τεχνικές, τακτικές, ψυχολογικές και εγκεφαλικές δυνατότητες και νιώθω περήφανος που ο ΠΑΟΚ σταδιακά στηρίζεται τα δικά του παιδιά.

Επαναλαμβάνω πως δεν είχα ποτέ την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν και εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στην πρώτη ομάδα που έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει την πρώτη θέση στα Play Offs της Super League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK